Много плоско гледате на проблема. Да кажем и на мене не ми допада много 69, кефи ме да гледам дупето на приятелката ми, да я лижа и сичко, но просто ъгълъг под който тя ми го лапа не ме кефи, едните и зъби даже не мога да разбера точно кои нещо не ми допада начина по който ми се допират, а иначе във всяка друга поза го прави супер, само на 69 не се получава освен ако не го държи много навътре, иначе ми спада...пробвай да го накараш да те ближе докато си легнала по гръб, да видим дали така ше се навие . А колкото до миризмата там не би трябвало да има почти никаква миризма, особенно след като малко полиже най-много да му мирише на собствената му лига, ако е това значи той има проблем със себе си. Ако има някаква по силна миризма, значи ти има нещо, и е добре да се прегледаш. На моята приятелка и стана така наскоро, усетих много силна и лоша миризма, оказа се че има бактериална вагиноза - някакви бактерии дето се появявали случайно и можели даже да се появят на момичета дето не са правили секс.