Ами виж сега това е малко деликатна темичка и все пак е хубаво ако не той (дали от неудобство или нещо друго) не ти го е казал то поне ние да ти го кажем .. при всяко момиче миризмата "там долу" е различна .. за това много допринася хигиената! Не казвам, че не се къпеш или нещо такова, ноо може би трябват повечко грижи за там долу ..

Чела съм, че и при нас се отразява малко или много това какво ядем амаа се съмнявам ..

Идеята ми е такава, че може би по - често трябва да се миеш, може да си купиш интимен сапун ако нямаш .. абе сега по магазините има доста продукти .. поразпитай ии си вземи каквото ти е нужно ... гледай да ти влезнат в употреба! ;д
И някоя вечер когато ти си у тях или той у вас му намекни какво искаш да направи като му го прошепнеш на ушенце ..

А ако все пак не е от това, а просто не обича да прави френска (wtf?!! 0.o ) то ще трябва да се задоволиш с това .. макар, че аз бих го преживяла трудно .. ;д или просто колкото и да ти е неудобно да седнеш и да поговориш с него по тази тема и причините .. успех ;п
п.с. размечтах се ..