.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Болка

Ангелина-а-а-а
    Guest

Болка

Эдр!Ами имам един проблем,които доста се късае до эдравето ми...но мисля,че ще е някакси смешно ,ако го кажа на някой лекар.Эатова реших първо да се допитам до вас и вашето мнение.Мерси предварително!
    Ами попринцип напоследък имам доста проблеми в личиен план(по-скоро от около 2 години,но напеследък стана нетърпимо)!Нали энаете,че когато ти е кофти някакси ти се свева корема иии абе мъчи те нещо ,раэяжда те отвътре.Ами от около 2 седмици таэи душевни тревоги сякаш найстина ме раэяждат от вътре...энам,че эвучи смешно,но на мен не ми е !Сякаш нещо постоянно ме човърка ,офф не иэдържам...даже снощи повръщах от това
    Благодаря ви

Guest
    Мила, спокойно! Не е никак смешно да го кажеш на лекар. Той ще те разбере. Може би и психолог ще може да ти помогне. Тези проблеми, за които говориш, явно те травмират... Говори с психолог или лекар. Успех!

deem(unregistered)
    Guest
    ако искаш напиши'егология' в интернет търсачка и си помисли по въпроса.
    Всичко добро

Супер фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от deem(unregistered)
    ако искаш напиши'егология' в интернет търсачка и си помисли по въпроса.
    Всичко добро
    DEEM - ХАЙДЕ ПРЕСТАНИ ДА ПРОМИВАШ МОЗЪЦИ С ТАЗИ ЕГОЛОГИЯ! Проблема действително вероятно е психологически. Не е лошо да се консултираш с психолог!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Докторе,
    Не е добре да говорите за неща ,който не разбирате.
    Да Вие имате институция зад себе си, но оставете и път за развитие на новото. За мен е ясно,че медицината лекува само последствията,но не и първопричината.
    Нека да си имаме уважението и да не си пречим.И не съм Димитър Захариев а просто един от многото от семейството на Егологията.

P.S.
    Дали си давате сметка,че след 100 години ще се чудят на 'здравеопазването' както е днес.

Димитър Захариев винаги е уважавал лекарите. Той смята,че е добре хората да подържат контакт с тях в процес на игнориране на мисловните вируси (СЕС) за да има обективност що се отнася резултатите. Това го разбирате ,нали? Та нали при една проверка трябва всичко да е на място и съответните органи да видят медицинската документация за да си бъде всичко на място. Освен това хората застават с имената и адресите си зад своите мнения.
    А при СЕС от четвърто ниво Димитър Захариев НАСТОЯВА да има медицински контрол- там не може да си позволяваме нещо друго.Всичко трябва да върви в контакт и с лекарите, пак за да има максимална обективност и резултатност.
    Така че Димитър Захариев се отнася с уважение към лекарите. Неприятното е,че много от вашата гилдия правят точно обратното.

Дори мога да Ви кажа,че една от дъщерите му учи медицина. Така,че отново казвам- нека да си имаме уважението.

Новият сайт за Егология,

www.egologia.bg

където вече може да видите част от резултатите. Предполагам, че ще се увеличават постепенно.

Голям фен Аватара на daru6a1
    Това се случва при силно притеснение от настоящите и бъдещите неща около теб .. Отиди при психолог и поговори с него или просто сподели на приятел/приятелка )

Град
    Пазарджик
    Ти май не си чувала за алкохол ?Нямам в предвид да кърцаш по 1л. ракия !!!
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.
    Силните намират решение , слабите зобат!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си