Ммм... Рядко правя теми, но тук имам няколко въпроса, за които просто не мога да намеря достатъчно ясна за мен информация... Ще съм благодарен ако дадете съвети. Значи, висок съм 185 см, но тежа около 70 кг. Никога през живота си не съм бил с наднормено тегло (ако съдя по формулата "височина - 100= нормални кила" аз над -12кг не съм качвал ) И като цяло това е главната ми пречка на 14 години да нямам 35 ръка. Най - добрия ми приятел беше леко шишко но преди 4 години почна плуване и стана изваян, защото имаше маса, която да оформи. От 1 година редовно тренирам водна топка и действително има резултат, но просто не достатъчно бърз. С щанги не ми се занимава. Както и с фитнес. И мисълта ми е - как да набера маса? В смисъл от ядене... Ммм... Да надебелея, но не от сладко, не знам как да го обясня... Оформянето и премахването на корема ще е най-лесната част (за мен), така че чакам предложения... Чел съм тук-там, но предпочитам някой да си даде личното мнение. Благодаря предварително, и ако има някои неясности - веднага ще обясня по-подробно.