за маса ти трябват
1. 500грама пирони
2. Дървени летви 4 броя ( еднакви на дължина )
3. Квадратна плоскост ( в нея забиваш летвите )
4. Стъкло ( по желание е )
5. Чук
забиваш пироните в летвите с чука, после в ъглите на квадратната плоскост слагаш летвите и тях ги забиваш заедно с квадратната плоскост и стълкото от горе за по ефектно
а сега сериозно тук във форума едно момче ми каза как да ям щото и аз трябва да качвам килограми, сички викат ваглехидрати и порчие , ама от каде да знам аз каде има ваглехидрати и каде не , яж ядки там има много протеини после си вземи 2 кисели млека с малка масленост + една вафла за бързи ваглехидрати, като се прибеш след даскало пилешко месо без кожичката без хляб или с колкото се може по-малко
след това си напиши домашните и към 3 пак хапни да речем 2 ябалки и ядки ( бадеми, фастаци лещници и т.н ), ходи да тренираш след това хапни нещо зада вазтановиш изразходваната енергия примерно 300 грама ориз и преди да си легнеш може да изядеш едно кисело мляко с една вафла и да си легнеши избягваи пепсита коли пържени карофки и т.н ; )
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes