.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Обсебена

Обсебена

Здрасти докторе,много съм объркана,имам чувството и че съм ПОБЪРКАНА. Проблемът ми е страшно смешен,обаче много ми е гадно. Значи,обсебена съм [имам мания] не по какво да е,по филм Филмът е high school musical,ето какво ми се случва: на ден гледам трите части минумум по два пъти,обожавам песните им,актьорите са ми любими,имам техни плакати,абсолютно всичко за даскало ми е тяхно:несесери,раница,ОБУВ И,гривна,гердан,блузи,хими али,моливи календар.. На екрана ми е тяхна снимка естествено,говоря много за тях,досаждам на някои приятели,всеки ден,да не кажа час,чета за актьорите,ако съм в нета доста рядко съм във форума,повечето чета за тях,щях да им пиша писмо,точно тогава ми мина манията,сега отново е с пълна сила.Проблемът ми изглежда адски смешен,но имам чувството че се побърквам Help pls
    I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!

Намери си батко и проблема ще се реши.

Разрови се из интернет и си намери по-готино филмче !!!!

п.п Аз също съм на мнението,че Зак е адски сладак !!!!

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
    Намери си батко и проблема ще се реши.
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Това за гаджето става само да не вземеш да му плямпаш колко е сладък Зак ! А,другото,което е върви на психолог (не се базикам) или гледай да си оплатняваш времето с нещо друго !

намери си хоби спорт например някакви уроци: математика англииски знам какво ти е аз преди бях опсебена от Step up 2 "The streets" И аз така го гледах по няколко пъти всеки ден супер много се бях зарибила по танците им исках да се науча на тях на всичките им двийения, но започна даскалото и започнах да си запълвам времето с акробатика плуване баскетбол всичко за което се сетиш и след около месец вече бях забравила за обсебващия филм успех

Град
    София
    споко бе след скоро ще ти омръзне филма

споко бе не е толкова зле ако ти харесва го прави накрая ще ти омръзне !
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

и аз бях преди така с never back down. откакто излезе всеки ден постоянно го въртя, а ако не гледам целия филм, гледам боя и тренировките ;д омръзва, споко. а иначе по темата http://vbox7.com/play:03d5288a свързано е с любимия ти High School Musical

Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    и аз бях преди така с never back down. откакто излезе всеки ден постоянно го въртя, а ако не гледам целия филм, гледам боя и тренировките ;д омръзва, споко. а иначе по темата http://vbox7.com/play:03d5288a свързано е с любимия ти High School Musical
    обожавам го тоя филм(за Never back down говоря) а Sean Faris е страхотееннн
    Icecream/I scream, you scream, we all scream for icecream!(sun)
    Модата се купува, стилът се притежава!

прави всички тези неща от които се интересуваш, докато не ти омръзне..
    a а филма не е лош, но омръзва... нормално е , както и вшико останало. Гледай го нон стоп в продължение на 1 седмица и ще видиш ..

Мега фен Аватара на t0d1t0
    давам ти макс месец и ще ти омръзне. Личен опит.
    Станислава

Re: Обсебена

Цитирай Първоначално написано от IncHeTy
    Здрасти докторе,много съм объркана,имам чувството и че съм ПОБЪРКАНА. Проблемът ми е страшно смешен,обаче много ми е гадно. Значи,обсебена съм [имам мания] не по какво да е,по филм Филмът е high school musical,ето какво ми се случва: на ден гледам трите части минумум по два пъти,обожавам песните им,актьорите са ми любими,имам техни плакати,абсолютно всичко за даскало ми е тяхно:несесери,раница,ОБУВ И,гривна,гердан,блузи,хими али,моливи календар.. На екрана ми е тяхна снимка естествено,говоря много за тях,досаждам на някои приятели,всеки ден,да не кажа час,чета за актьорите,ако съм в нета доста рядко съм във форума,повечето чета за тях,щях да им пиша писмо,точно тогава ми мина манията,сега отново е с пълна сила.Проблемът ми изглежда адски смешен,но имам чувството че се побърквам Help pls
    и аз сам почти така почти сам обсебен от Stargate / Stargate Atlantis /Stargate Universe и не се опитвам да го преодолея защото знам че когато излезе целият сезон на Юниверс надали ще почне друг и така като няма да има каде да го гледам ще спра да го гледам. Демек гледаи си филмчето / сериалчето рано или касно ще дадат последният сезон и квот и да праиш за да го гледаш ще спреш .

П.П. нищо не разбрахте а

Град
    pleven
    Има един филм "Числото 23" или нещо подобно за един човек,който живота му се върти около числото смята числа дати ама всякакви неща и винаги получава 23 някъф психо И след този филм аз си въобразявах,че и при мен е така щото тогава имах пътуване и пред 10 минс имаше табели с числото 23 км и аз много се бях притеснил,но след време забравих и всичко си е постаро му :P Та мисълта ми е,че ще се оправи всичко с времето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си