Цитирай Първоначално написано от Kr1sKa
хахаха.. и аз съм го пробвала и знам, че действа .. но днеска класния беше в много добро настроение и не каза нищо за родителската и аз се отказах да говоря с него .. надявам се да не иска да се види с наще пък ако каже, че иска ще кажа на някоя приятелка да му се обади и така .. иначе благодаря много
Абе спри да бягаш, ще забрави, слушак к'во ти пее радиото Изгори доказателствата (дневника ще е пречка ). ХАХА много ми е забавна тая тема :P. Да ви имам дерта... Моя класен ония ден ми вика "Още 20 извинени и ще имаш 2 варианта: Сменяш даскалото; Спираш да бягаш" Викам му "ОМГ ми то аз бях болен, тая грипна не съвпадна с моето боледуване, ква вина имам... а той ми вика "Вируса през ден ли те поразява" човека не знае, колко са загрубели нещата . КАК МОЖЕ да има грипна ваканция, да са болни 50% от учениците 1-2 седмици и закона за извинените да е в силаааааааааааа.... 180 извинени и си СФО ... Не бягам често, идея си нямам кога ги направих толкова , не бях от 15ти до 20ти септемри на даскало и айде... отсъствия та ние висим кат сополи там първите дни...