Така се случи,че миналата година по това време бях на изпит за придобиване на шофьорска книжка-минах листовките,но ме скъсаха на кормуването. Стана така,защото бях 12 клас и бях натоварена с адски много ангажименти. В СЪЩИЯ ДЕН бях на изпит за придобиване на сертификат по английски. От дистанция на времето си мисля,че съм постъпила адски безразсъдно, да допусна да се явявам на 2 сериозни изпита в един ден. Все пак в същото време се занимавах И с училище. От тогава не съм се качвала в кола, за да карам. Мина толкова много време, а аз все пак искам да си имам шофьорска книжка. И се чудя-явно трябва пак да се изръся с 1000 лева за шофьорски курс и да се явявам на всички изпити,нямам друг избор,ако искам да имам книжка. Имах една приятелка,която допусна същата грешка-като я скъсаха миналата година не се яви пак на изпит и ходеше пак на кормуване лятото,в резултат на което я скъсаха 4-5 пъти и накрая мисля,че си 'купи' книжката. Сега аз искам да се захвана сигурно през идващото лято с тази работа,защото ще ми е свободно. В момента съм студентка и няма как да стане успоредно. Какъв съвет бихте могли да ми дадете в моя случай ? Не искам да се отказвам от идеята да карам,а и не мисля,че инструктора ми ме научи добре да се справям със ситуациите. И часовете са малко. Но това са луди пари. Може би трябва да карам допълнително с нечия кола... Как да се справя с тази ситуация ?