Цитирай Първоначално написано от SunSmile
Шофирането без усет, желание, талант е безсмислено!
Аз съм на мнението, 4е или имаш усета, или го нямаш! Не може да се научиш! Имам познати, които имат книжки и никога не са карали, страх ги е без инструктор.
Шофирането е мн сериозно и отговорно нещо, което може и да изглежда лесно, но НЕ Е!
Сама прецени възможнотите си и дали си заслужава пак да си дадеш парите, ако никога след това няма да караш сама. И... един съвет не си купувай книжката! Рискуваш първо собствения симживот, а след това на другите!
Шофиране без желание не става, но усет се придобива, а таланата е практика във всяко едно отношение. Тя не каза, че я е страх, каза че е загубила тренинг.... А това как се представяш на изпита по курмуване пък няма нищо общо с това какъв шофьор ще станеш, ти имаш ли книжка, след като си толкова компетента?

А по темата, никой не е бил подготвен да се справя със ситуациите от инструктура си, това което те учи той е общо взето как да подкараш кошницата Мисля, че тоя изпит за листовките важи половин година, така че пак ще трябва да го минеш, но след като имаш навъртени часовете курмуване, мисля че можеш пак да се пробваш, може малко да си опресниш паметта на някой полигон, но не си заслужава да хвърляш толкова много пари, за нещо през което си минала...