.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Проблем !!!

Град
    pleven

Проблем !!!

Здравейте...проблемът ми е,че ушите са ми много големи и се дразня от това,защото всеки ми го надяква и е доста неприятно. Имал съм само 2 гаджета,а и второто ме заряза точно заради това Има ли начин да се оправи без операция..майка ми казва,че като порасна и лицето ми порасте няма да се забелязва,но съм сигурен,че ми го казва само да ме утеши нали ми е майка...

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Гаджето ти е зарязало,защото ушите ти са големи

Не ми се вярва да е толкова лошо - сигурно напразно си създаваш комплекси

А единственото решение е САМОЧУВСТВИЕТО..Нали знаеш,че когато ти се харесаш и другите ще те харесат..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

АХХАХАХАХАХАХААХАХХААХАХА ХАХАХХААХАХАХАХХАХААХАХХА ХАХАХАХААХАХАХАХАХ

чесно да ти кажа за израстването не го вярвам но определено САМОЧУВСТВИЕ ти е нужно и то в големи кооличества.
    Абе тя не може да те е зарязала само заради това.. но явно е много тъпа
    Ако искаш да знаеш имаше едно момче от предното ми даск дето момичетата (по-голямата част) толкова мн го харесваха щоту беше забавен и готин
    Тъй че да не ти пука

Голям фен
    аве ей пич въобще тря дан ти пука е ...

Ми лятото стой у вас, зимата излизай само с шапка, а гаджетата ги опипвай на студено . Не, приятел извинявай, майтапа настрана. Човек се ражда с голяма глава и малко тяло, после тялото наваксва, тъй че това с израстяването не го вярвам, но пък ако си някакъв много дребничък, знам ли . Не казвам, че и главата не расте, но не очаквай чудеса. Стани метъл . Не знам, измисли някак да прикриеш... поне дай една снимка да видим как е положението и да ти наливаме акъл
    "Аз знам че нищо не знам, ама другите и това не знаят!!!" Дъ бест мисъл

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си