- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Истината
Аз за тази твоя мъдрост отдавна съм се сетил. Иначе преди не ми излизаха евтино.Скъпо ми излизаха на нервната система най-вече.А пък от замунда не ме кефи,понеже има малък изборПървоначално написано от haritov
![]()
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Адееее веднага ме наказахааз пуснах тема ташак да става те профил ще ми правят
е няма да споря с вас мнението за мен си е ваше аз ви казвам че не съм такъв няма да се доказвам който иска да ми вярва
и ако мислите че предпочитам ръка вместо ЧОВЕК за половинка ( написах човек усещате ли разликата?)лъжете се
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Вервайте му \Първоначално написано от haritov
/ щот аз му вярвам
Па кой предпочита ръка вместо момиче...
![]()
Да. Кога обърна резбата?Първоначално написано от haritov
![]()
Не се сдържах, сори.
и аз ся съм на тая тема![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
но не е ли различно с момиче![]()
К'во те бърка колко ти излиза да си с момиче? Важното е да ви е яко и да се обичате![]()
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
тук ме навява мисълта ''мъж с мъж''Първоначално написано от Phantom93
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ооо различно е, различно еПървоначално написано от xtotix
Усещането, динамиката, контактът...всичко е различно. Самозадоволяването си е, както се вика, "секс на бърза ръка"
Колкото да задоволиш нагона. Сексът си е друго нещо
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."