.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: Истината

Град
    Пловдив

Re: Истината

Цитирай Първоначално написано от haritov
    Момчета колко ви излиза едно гадже?
    колко пари давате по нея то за презарвативи подаръци и нерви
    и колко време и отделяте
    кажете не си ли губите живота колко много неща изпускате

истината е една бийте чикии евтино е стига да имате нет теглете от замунда

спестявате време пари и нерви не се колебайте бийте чекии
    Аз за тази твоя мъдрост отдавна съм се сетил. Иначе преди не ми излизаха евтино.Скъпо ми излизаха на нервната система най-вече.А пък от замунда не ме кефи,понеже има малък избор

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Адееее веднага ме наказаха аз пуснах тема ташак да става те профил ще ми правят

е няма да споря с вас мнението за мен си е ваше аз ви казвам че не съм такъв няма да се доказвам който иска да ми вярва

и ако мислите че предпочитам ръка вместо ЧОВЕК за половинка ( написах човек усещате ли разликата?)лъжете се
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    |На 3еМяТ@|
    Адееее веднага ме наказаха аз пуснах тема ташак да става те профил ще ми правят

е няма да споря с вас мнението за мен си е ваше аз ви казвам че не съм такъв няма да се доказвам който иска да ми вярва

и ако мислите че предпочитам ръка вместо ЧОВЕК за половинка ( написах човек усещате ли разликата?)лъжете се
    Вервайте му \/ щот аз му вярвам Па кой предпочита ръка вместо момиче...

вместо ЧОВЕК за половинка ( написах човек усещате ли разликата?)
    Да. Кога обърна резбата?

Не се сдържах, сори.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Станислава

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    и аз ся съм на тая тема
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Град
    out**
    но не е ли различно с момиче

К'во те бърка колко ти излиза да си с момиче? Важното е да ви е яко и да се обичате
    В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Phantom93
    К'во те бърка колко ти излиза да си с момиче? Важното е да ви е яко и да се обичате
    тук ме навява мисълта ''мъж с мъж''
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Цитирай Първоначално написано от xtotix
    но не е ли различно с момиче
    Ооо различно е, различно е Усещането, динамиката, контактът...всичко е различно. Самозадоволяването си е, както се вика, "секс на бърза ръка" Колкото да задоволиш нагона. Сексът си е друго нещо
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си