- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гадноо..
Аз съм 7 клас .. тя е 9ти. Аз съм в основно училище тя е в същата сграда но е в гимназия. Тя е най-хубавата в гимназията, а аз най-хубавия в даскалото(не не си въобразявам стотина човека го твърдят, а и аз не се оплаквам от вида си ). Ужасно много я харесвам. Знам че не може да се получи ама тва не ме спира.. Не знам какво да й кажа в смисъл не ми е толкоз гадно ама все пак супер неловко и странно. Също е казала че съм много ''як'' преди 1 седмица много се зарадвах ама .. Казват ми да не се занимавам че нямало да се получи че нямало да се занимава с мене.. е и аз така мисля, но ако може нещо да ме посъветвате че да имам някакви шансове.
И айде моля сериозни коментари !
aa
Какъв точно ти е проблема
Харесвам я. Не знам как да й го кажа.Какво да правя.Историята е по гореПървоначално написано от AlokiNn
aa
Ох на мама хубавеца...да ти имам самочувствието
Щом си "най-хубавия в училището" предполагам , че си и голям "гъзар" и няма да те е срам да я заговориш и да се сближите ?![]()
![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
ти себе си ли ще слушаш или мнението на някой си..опитай, никога не можеш да знаеш какво ще стане!Първоначално написано от phenomen
![]()
I don`t care .. ;] ..
Първоначално написано от AlokiNn
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Ей тва ми е проблема.. Много съм срамежлив. Не съм от най добрите при разговор с момиче и като цяло в свалките не ме бива. Веднъж и казах здрасти и я питах какъв час има тя ми каза Здрасти имам свободен каза чао и общо взето тва са ни разговоритеПървоначално написано от VilleBaby
![]()
aa
Аз си знам какво ще правя. Ще говоря с нея ще се сближаваме може да излезнем.. това ми е като идея. Питам какво мислите вие ..Първоначално написано от sunshinepp
aa
я мислимм, че задаваш тъп въпрос и знаеш отговора момичето е казало че си "як" ми точно така сближавай се с нея!!!Първоначално написано от phenomen
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
действайПървоначално написано от phenomen
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Пич, не че нещо лично но аз мисля че нищо няма да излезе точно заради това, че е по-голяма.. Според мен не би тръгнала с момче по-малко от нея с 2 год. колкото и як да си, повярвай![]()
` ЪпСуРт....
Най-хубавия пък най тъпия ... Ех живот, живот![]()
De-Phazz - Anchorless
Еее точно тва ме притеснява ама като гледам няма да ми попречи много много :P :PПървоначално написано от des7royer
![]()
aa
Нем не съм тъп просто съм срамежлив.. Тва е проблема ако няма какво да кажеш лека ти вечер !Първоначално написано от Vichko0o
![]()
aa
Аз какво да кажа имам, въпроса е дали ти ще го схванеш ... Като си толкова срамежлив действай срамежливо бе... живеем в света на технологиите, вземи и скайп телефон пиши като те е срам да говориш... 7-ми клас си прати некой твой познат/позната вместо тебе (деца сте така че лошо няма) Кво му е трудното да я заговориш ? Поздрави я усмихни се 2 пъти и разговора ще потръгне... Искаш секс да правиш, не знаеш коя част от тебе служи за секса ...
Между другото м/у тъп и срамежлив разликата е много миниатюрна![]()
De-Phazz - Anchorless
Най-хубав в училището, пък срамежлив. Странна комбинация.Първоначално написано от phenomen
Не се занимавай на тази възраст с по-големи. Няма да ти върже, защото търси батковци, което е нормално. Като станеш 9-10-11 клас тогава общо взето се губи значението за възрастта, защото физическите характеристики се нормализират. Като си толкова красив давай с някоя от съседния клас например.
Temet Nosce
벨야카
От един коментар и летиш в небесата, ама като дойде време да действаш - и пълниш гащите. От клавиатурните хулигани си, така ми се струва. Знаеш че няма да стане нищо, ама дай да опитаме. Обаче не, срам ме е. Ще цитирам един софорумник.
Давай, ти си на ходПървоначално написано от Vichko0o
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Мм, всекиму мъж с такова самочувствие.Първоначално написано от phenomen
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Лейди малките пишат заради коледните празници. После ще утихне всичко.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не бе, какво. Аз се кефя на такива. На 14 години и е най-готиния в училищеВ цялото училище.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не бих се хванала с 2 години по-малък ако ще Брад Пит да е :#
ми пробвай да я заговориш нешо и после и земи скайпа,пишете си известно време и я покани на кафе,разходка а у :P
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от LadyDi
Възможно ли е да е най-готиния в ЦЯЛОТО у-ще..
![]()
А и без това тя е с 2 години по-голяма от тебе..Не мисля,че ще излезе с по-малък,но това си е до човек..
Абе кфо се притесняваш..Поздрави я,покани я да излезете и т.н.![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ама кфо го хранят сички..![]()
Имах такъв приятел като тебе.. той отиде, говори с момичето и тръгнаха обаче той не беше най готиния нито тя беше най готината![]()