.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Тема: Гадноо..

Hybrid View

Гадноо..

Аз съм 7 клас .. тя е 9ти. Аз съм в основно училище тя е в същата сграда но е в гимназия. Тя е най-хубавата в гимназията, а аз най-хубавия в даскалото(не не си въобразявам стотина човека го твърдят, а и аз не се оплаквам от вида си ). Ужасно много я харесвам. Знам че не може да се получи ама тва не ме спира.. Не знам какво да й кажа в смисъл не ми е толкоз гадно ама все пак супер неловко и странно. Също е казала че съм много ''як'' преди 1 седмица много се зарадвах ама .. Казват ми да не се занимавам че нямало да се получи че нямало да се занимава с мене.. е и аз така мисля, но ако може нещо да ме посъветвате че да имам някакви шансове .

И айде моля сериозни коментари !
    aa

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Какъв точно ти е проблема
    Харесвам я. Не знам как да й го кажа.Какво да правя.Историята е по горе
    aa

Ох на мама хубавеца...да ти имам самочувствието

Щом си "най-хубавия в училището" предполагам , че си и голям "гъзар" и няма да те е срам да я заговориш и да се сближите ?

Re: Гадноо..

Цитирай Първоначално написано от phenomen
    Аз съм 7 клас .. тя е 9ти. Аз съм в основно училище тя е в същата сграда но е в гимназия. Тя е най-хубавата в гимназията, а аз най-хубавия в даскалото(не не си въобразявам стотина човека го твърдят, а и аз не се оплаквам от вида си ). Ужасно много я харесвам. Знам че не може да се получи ама тва не ме спира.. Не знам какво да й кажа в смисъл не ми е толкоз гадно ама все пак супер неловко и странно. Също е казала че съм много ''як'' преди 1 седмица много се зарадвах ама .. Казват ми да не се занимавам че нямало да се получи че нямало да се занимава с мене.. е и аз така мисля, но ако може нещо да ме посъветвате че да имам някакви шансове .

!
    ти себе си ли ще слушаш или мнението на някой си..опитай, никога не можеш да знаеш какво ще стане!
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на AutomatiC
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Какъв точно ти е проблема
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Цитирай Първоначално написано от VilleBaby

Щом си "най-хубавия в училището" предполагам , че си и голям "гъзар" и няма да те е срам да я заговориш и да се сближите ?
    Ей тва ми е проблема.. Много съм срамежлив. Не съм от най добрите при разговор с момиче и като цяло в свалките не ме бива. Веднъж и казах здрасти и я питах какъв час има тя ми каза Здрасти имам свободен каза чао и общо взето тва са ни разговорите
    aa

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp

!
    ти себе си ли ще слушаш или мнението на някой си..опитай, никога не можеш да знаеш какво ще стане!
    Аз си знам какво ще правя. Ще говоря с нея ще се сближаваме може да излезнем.. това ми е като идея. Питам какво мислите вие ..
    aa

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp

!
    Аз си знам какво ще правя. Ще говоря с нея ще се сближаваме може да излезнем.. това ми е като идея. Питам какво мислите вие ..
    я мислимм, че задаваш тъп въпрос и знаеш отговора момичето е казало че си "як" ми точно така сближавай се с нея!!!
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...

действай
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Пич, не че нещо лично но аз мисля че нищо няма да излезе точно заради това, че е по-голяма.. Според мен не би тръгнала с момче по-малко от нея с 2 год. колкото и як да си, повярвай
    ` ЪпСуРт....

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Най-хубавия пък най тъпия ... Ех живот, живот
    De-Phazz - Anchorless

Цитирай Първоначално написано от des7royer
    Пич, не че нещо лично но аз мисля че нищо няма да излезе точно заради това, че е по-голяма.. Според мен не би тръгнала с момче по-малко от нея с 2 год. колкото и як да си, повярвай
    Еее точно тва ме притеснява ама като гледам няма да ми попречи много много :P :P
    aa

Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Нем не съм тъп просто съм срамежлив.. Тва е проблема ако няма какво да кажеш лека ти вечер !
    aa

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Аз какво да кажа имам, въпроса е дали ти ще го схванеш ... Като си толкова срамежлив действай срамежливо бе... живеем в света на технологиите, вземи и скайп телефон пиши като те е срам да говориш... 7-ми клас си прати некой твой познат/позната вместо тебе (деца сте така че лошо няма ) Кво му е трудното да я заговориш ? Поздрави я усмихни се 2 пъти и разговора ще потръгне... Искаш секс да правиш, не знаеш коя част от тебе служи за секса ...
    Между другото м/у тъп и срамежлив разликата е много миниатюрна
    De-Phazz - Anchorless

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от VilleBaby

Ей тва ми е проблема.. Много съм срамежлив. Не съм от най добрите при разговор с момиче и като цяло в свалките не ме бива. Веднъж и казах здрасти и я питах какъв час има тя ми каза Здрасти имам свободен каза чао и общо взето тва са ни разговорите
    Най-хубав в училището, пък срамежлив. Странна комбинация.

Не се занимавай на тази възраст с по-големи. Няма да ти върже, защото търси батковци, което е нормално. Като станеш 9-10-11 клас тогава общо взето се губи значението за възрастта, защото физическите характеристики се нормализират. Като си толкова красив давай с някоя от съседния клас например.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    От един коментар и летиш в небесата, ама като дойде време да действаш - и пълниш гащите. От клавиатурните хулигани си, така ми се струва. Знаеш че няма да стане нищо, ама дай да опитаме. Обаче не, срам ме е. Ще цитирам един софорумник.

Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Давай, ти си на ход

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

Аз съм 7 клас .. тя е 9ти. Аз съм в основно училище тя е в същата сграда но е в гимназия. Тя е най-хубавата в гимназията, а аз най-хубавия в даскалото(не не си въобразявам стотина човека го твърдят, а и аз не се оплаквам от вида си ).
    Мм, всекиму мъж с такова самочувствие.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Лейди малките пишат заради коледните празници. После ще утихне всичко.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Не бе, какво. Аз се кефя на такива. На 14 години и е най-готиния в училище В цялото училище.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не бих се хванала с 2 години по-малък ако ще Брад Пит да е :#

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ми пробвай да я заговориш нешо и после и земи скайпа,пишете си известно време и я покани на кафе,разходка а у :P
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Не бе, какво. Аз се кефя на такива. На 14 години и е най-готиния в училище Smile В цялото училище.
    Възможно ли е да е най-готиния в ЦЯЛОТО у-ще..

А и без това тя е с 2 години по-голяма от тебе..Не мисля,че ще излезе с по-малък,но това си е до човек..

Абе кфо се притесняваш..Поздрави я,покани я да излезете и т.н.
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Ама кфо го хранят сички..

Имах такъв приятел като тебе.. той отиде, говори с момичето и тръгнаха обаче той не беше най готиния нито тя беше най готината

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си