- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момиче...
Днес се случи нещо много странно. С едно момиче от моя клас бяхме много добри приятели,НО след време аз започнах да я харесвам. Дори и след това се сдържах и се отнасях с нея сякаш нямам никакви чувства,НО един ден не издържах и и предложих пред 15 човека,а тя се усмихна и каза: "да разбира се с теб винаги"..Нали се сещате,че тя си помисли,че се майтапя.Опитвах се да и обясня,че наистина я харесвам,но тя не иска да го разбере.Напоследък се бях отказал и днес единия час си говорехме като най-добри приятели,а следващия час ми обърна гръб и не ми проговори следващите 3 часа (когато си тръгнахме)...После започна да си говори с друго момче,но проблема е,че като си говориха постоянно ме поглеждаха...Какъв им е проблема ? Какво да правя моля ви хелп !!! Понеже я харесвам и ми е много неприятно да ги гледам как обсъждат нещо за мен..
Избери какво искаш приятелство или любов
явно е, че може би не те харесва по този начин илии.. мисли, че се бъзикаш или не иска да загуби приятелството ти..има много възможности изчакай известно време да видиш какво ще стане, ако не..забрави я, смисъл мисли за нея като за приятел ..а по нататък с времето може би и за нещо повече..![]()
I don`t care .. ;] ..
Айде моля ти се.."Красавецо" !!!Първоначално написано от htr
Благодаря на другите за коментарите !
Само по начина ти на писане виждам, че си дебел.
Ти пък как го разбраПървоначално написано от StringTheorist
![]()
..
Ами напълно съгласна съм с AlokiNn - или приятелство или любов
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Бих добавил и тъп.Първоначално написано от htr
Съвета ти е даден -
Първоначално написано от JimmyGestapo
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от sunshinepp
Абе вие малоумни ли сте. Самата идея на форума е да се дискутират проблмите на тийновете, а не да се критикуват хората. При положение, че не се запознати облизо нито с човека, нито с обстоятелствата нямате право да излагате толкова строги заключения...
и аз така.. и май носиш очила ,а ? <33Първоначално написано от StringTheorist
та.. по темата .. момичето те има за приятел и нищо повече.. разбрала те е още първия път,не е мислела че се шегуваш,а просто не е искала да бъде груба ; ) забрави яяя..
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.
Щом е била с него и са те гледали има два извода:
1. Или е с него и му казва, какво си и казал
2. Или просто си говорят и тя те поглежда
П.С. Аз мисля, че е второто![]()
Пфф , братле ... имаш 2 варянта да се бориш докато неполучиш отговор от нея (ДА или НЕ) или да се откажеш докато не си развалите и приятелството което ви е останало .
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Първоначално написано от Valento
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.