.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Здравейте,съфорумници,ще искам вашата помощ :)

Здравейте,
    Добър съм в много и разнообразни неща,но момичетата не са от тези неща.Да не си помислите,че съм някои загубеняк ... напротив ... имал съм много гаджета,имам приличен външен вид,но до сега не съм успявал да сваля момиче.Всичките ми гаджета са момичета,които са се престрашили да си признаят чувствата си към мен,а именно и там ми е проблема- Нямам достатъчно кураж да признавам на едно момиче когато го харесвам.На 17 години съм,11 клас и ме е срам от това,че не ме бива изобщо с момичетата.Мисля че дойдохме и до същината на проблема- Има едно момиче ... уникален характер ... красива и отвън и отвътре,хаха Не мога да спра да мисля за нея ... Но просто не мога да и призная чувствата си,защото учим в едно и също училище,в една и съща компания сме,почти по цял ден сме заедно и ще се чувствам много неудобно ако тя ме ... отреже.Има и още един проблем,който е малко по-сериозен и като го изясня напълно ще се включа отново в темата.
    Благодаря за вниманието.

Re: Здравейте,съфорумници,ще искам вашата помощ :)

Цитирай Първоначално написано от Radmo
    Здравейте,
    Добър съм в много и разнообразни неща,но момичетата не са от тези неща.Да не си помислите,че съм някои загубеняк ... напротив ... имал съм много гаджета,имам приличен външен вид,но до сега не съм успявал да сваля момиче.Всичките ми гаджета са момичета,които са се престрашили да си признаят чувствата си към мен,а именно и там ми е проблема- Нямам достатъчно кураж да признавам на едно момиче когато го харесвам.На 17 години съм,11 клас и ме е срам от това,че не ме бива изобщо с момичетата.Мисля че дойдохме и до същината на проблема- Има едно момиче ... уникален характер ... красива и отвън и отвътре,хаха Не мога да спра да мисля за нея ... Но просто не мога да и призная чувствата си,защото учим в едно и също училище,в една и съща компания сме,почти по цял ден сме заедно и ще се чувствам много неудобно ако тя ме ... отреже.Има и още един проблем,който е малко по-сериозен и като го изясня напълно ще се включа отново в темата.
    Благодаря за вниманието.
    там ти е проблема в притеснението какво ще стане после, ако те отреже трябва да не ти пука за това .. опитай пък каквото стане, ще стане!
    I don`t care .. ;] ..

Guest
    Здравейте,съфорумници,ще искам вашата помощ
    Значи искаш моята помощ?

Добре.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

не тряа те е срам.. кво като те няма в тая област.. да не би да трябва да забиваш гаджета от 2ри клас?! Ако си сигурен, че имаш шанс с нея.. защо да не рискуваш.. макар че "рискувам" е твърде силна дума, щом знаеш дали те харесва или не.. ениуей, ако сте добри приятели обаче, не рискувай, защото можеш да я изгубиш и като такава а това е кофти, повярвай...

Град
    Знам ли и аз,майна
    Бъди уверен и се навирай повече в момата,дето сакаш и така притеснението ще изчезне.Заговори я бавно и уверено.

Мега фен Аватара на t0d1t0

имал съм много гаджета,имам приличен външен вид,но до сега не съм успявал да сваля момиче.
    е па дооооооооооооооооообре бе

Бахти к'во толкова ви е страх не ми е ясно
    Станислава

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    риск печели,риск губи
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    имал съм много гаджета,имам приличен външен вид,но до сега не съм успявал да сваля момиче.

Той си го каза - страх го е да не го отреже момичето..

По темата - Бъди уверен..Не се притеснявай и отиди да й признаеш чувствата си..А пък ако те отреже изобщо да не ти пука - ще си намериш друга

Хайде..Успех !!!
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

няма от какво да се притесняваш (:

покани я да излезете и ще се разбере дали те харесва и дали имаш шанс, тва с гаджетата е като в детската градина

1. За да свалиш едно момиче, не е нужно да си признаваш чувствата. Като за начало почни с леки закачки, гледай я в очите, усмихвай се.
    2. Ако те резне, какъв е проблема? Да не мислиш, че големите свалячи не са ги рязали хиляди пъти? Напълно нормално е.

Град
    Някъде там...
    Страх го е да не го отреже, защото са в удно училище и една компания. По цял ден са заедно. И той си го каза - ще бъде малко неловко може би. Но все пак аз на твое място бих опитала. Няма да е толкова неловко. Според мен няма да загубиш нищо. Ами представи си, че и тя те харесва и би приела да излезете двамата? Ще съжеляваш после, че си изпуснал шанса си.
    Ще те намеря ли някога... ;(

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Bibz
    Страх го е да не го отреже, защото са в удно училище и една компания. По цял ден са заедно. И той си го каза - ще бъде малко неловко може би. Но все пак аз на твое място бих опитала. Няма да е толкова неловко. Според мен няма да загубиш нищо. Ами представи си, че и тя те харесва и би приела да излезете двамата? Ще съжеляваш после, че си изпуснал шанса си.
    Съгласна съм

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    преодолеи страха си.Покани я да излезете само двамата и и наменкни за 4уствата си.Не се страхуваи да не те отхвърли все пак всеки е бил отхвърлян не се умира....

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Кво ти пука!? Живееш един път ! След време ще те е яд, че не си се пробвал..

Мега фен Аватара на t0d1t0

Цитирай Първоначално написано от aloveyou

Той си го каза - страх го е да не го отреже момичето..
    А пък ако те отреже изобщо да не ти пука - ще си намериш друга
    Хайде..Успех !!!
    Ъъъъъ точно това имах предвид... Ама айде
    Станислава

Град
    Roma, Italia
    [quote="JimmyGestapo"] Абе, деца, къде се бутате да признавате чувства?

Започнете да излизате, покани я на кафе или кино, ала-бала и тя ще се досети, а не:

"Здрасти, хъхъхъхъх, аз такова те харесвам, аре да станем гаджета, к'о шъ ка'еш?" [quote]
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind

Здравейте,
    Благодаря за вниманието.

Ми не заслужаваш помощ, сори. Приятен ден.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от Bibz
    Радвам се,че все пак има някой влага старание в четеното на темата ми Благодаря за помощта.А колкото до този над мен-Щом не заслужавам според теб,не ми помагай...само не знам защо е този твой безсмислен пост.Ако не заслужавам помощ,отваряш друга тема и забравяш за моята

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Покани я да излезнете само двамата. Ако те отреже... не е единственото момиче на света Ще е малко неловко в началото, но ще се оправят нещата :P Успех
    Трагедията е пълна...

Здра'ей, уа, батка
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Ние не можем да ти помогнем . Ти сам трябва да преодолееш страха си и да и признаеш чувствата си . Успех
    Memento mei, memini tui!

Град
    Враца
    Фани я за гъза!
    По-добре як и тъп, отколкото само тъп!

Град
    Sофiiя City xD

ние хапем и ядем малки момченца, нали знаеш

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

пробвай, нищо не губиш, ако стане - стане, ако не стане - не стане. Поне ще си пробвал и няма да те е яд. Тя едва ли ще ти се разсърди, нито пък ще те коментира, видиш ли, да ходи да разправя наляво - надясно - гледай, тоя дойде и ми каза, че ме харесва. Така че - пробвай.

Скайп - dark_elf2

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си