- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Здравейте,съфорумници,ще искам вашата помощ :)
Здравейте,
Добър съм в много и разнообразни неща,но момичетата не са от тези неща.Да не си помислите,че съм някои загубеняк ... напротив ... имал съм много гаджета,имам приличен външен вид,но до сега не съм успявал да сваля момиче.Всичките ми гаджета са момичета,които са се престрашили да си признаят чувствата си към мен,а именно и там ми е проблема- Нямам достатъчно кураж да признавам на едно момиче когато го харесвам.На 17 години съм,11 клас и ме е срам от това,че не ме бива изобщо с момичетата.Мисля че дойдохме и до същината на проблема- Има едно момиче ... уникален характер ... красива и отвън и отвътре,хахаНе мога да спра да мисля за нея ... Но просто не мога да и призная чувствата си,защото учим в едно и също училище,в една и съща компания сме,почти по цял ден сме заедно и ще се чувствам много неудобно ако тя ме ... отреже.Има и още един проблем,който е малко по-сериозен и като го изясня напълно ще се включа отново в темата.
Благодаря за вниманието.![]()
там ти е проблема в притеснението какво ще стане после, ако те отреже трябва да не ти пука за това .. опитай пък каквото стане, ще стане!Първоначално написано от Radmo
![]()
I don`t care .. ;] ..
Значи искаш моята помощ?Здравейте,съфорумници,ще искам вашата помощ![]()
Добре.
не тряа те е срам.. кво като те няма в тая област.. да не би да трябва да забиваш гаджета от 2ри клас?! Ако си сигурен, че имаш шанс с нея.. защо да не рискуваш.. макар че "рискувам" е твърде силна дума, щом знаеш дали те харесва или не..ениуей, ако сте добри приятели обаче, не рискувай, защото можеш да я изгубиш и като такава
а това е кофти, повярвай...
Бъди уверен и се навирай повече в момата,дето сакаш и така притеснението ще изчезне.Заговори я бавно и уверено.
е па дооооооооооооооооообре беПървоначално написано от Radmo
![]()
![]()
Бахти к'во толкова ви е страх не ми е ясно![]()
Станислава
риск печели,риск губи![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Той си го каза - страх го е да не го отреже момичето..Първоначално написано от t0d1t0
По темата - Бъди уверен..Не се притеснявай и отиди да й признаеш чувствата си..А пък ако те отреже изобщо да не ти пука - ще си намериш друга![]()
Хайде..Успех !!!![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
няма от какво да се притесняваш (:
покани я да излезете и ще се разбере дали те харесва и дали имаш шанс, тва с гаджетата е като в детската градина![]()
1. За да свалиш едно момиче, не е нужно да си признаваш чувствата. Като за начало почни с леки закачки, гледай я в очите, усмихвай се.
2. Ако те резне, какъв е проблема? Да не мислиш, че големите свалячи не са ги рязали хиляди пъти? Напълно нормално е.
Страх го е да не го отреже, защото са в удно училище и една компания. По цял ден са заедно. И той си го каза - ще бъде малко неловко може би. Но все пак аз на твое място бих опитала. Няма да е толкова неловко. Според мен няма да загубиш нищо. Ами представи си, че и тя те харесва и би приела да излезете двамата? Ще съжеляваш после, че си изпуснал шанса си.![]()
Ще те намеря ли някога... ;(
Съгласна съмПървоначално написано от Bibz
![]()
преодолеи страха си.Покани я да излезете само двамата и и наменкни за 4уствата си.Не се страхуваи да не те отхвърли все пак всеки е бил отхвърлян не се умира....
Кво ти пука!? Живееш един път ! След време ще те е яд, че не си се пробвал..
Ъъъъъ точно това имах предвид... Ама айдеПървоначално написано от aloveyou
![]()
Станислава
[quote="JimmyGestapo"] Абе, деца, къде се бутате да признавате чувства?
Започнете да излизате, покани я на кафе или кино, ала-бала и тя ще се досети, а не:
"Здрасти, хъхъхъхъх, аз такова те харесвам, аре да станем гаджета, к'о шъ ка'еш?" [quote]
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Първоначално написано от Radmo
Ми не заслужаваш помощ, сори. Приятен ден.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Радвам се,че все пак има някой влага старание в четеното на темата миПървоначално написано от Bibz
Благодаря за помощта.А колкото до този над мен-Щом не заслужавам според теб,не ми помагай...само не знам защо е този твой безсмислен пост.Ако не заслужавам помощ,отваряш друга тема и забравяш за моята
![]()
Покани я да излезнете само двамата.Ако те отреже... не е единственото момиче на света
Ще е малко неловко в началото, но ще се оправят нещата :P Успех
![]()
Трагедията е пълна...
Здра'ей, уа, батка
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Ние не можем да ти помогнем . Ти сам трябва да преодолееш страха си и да и признаеш чувствата си . Успех![]()
Memento mei, memini tui!