Знам че сигурно не е това мястото за решаване на личните проблеми , но наистина незнам какво да правя! Ходех с едно момиче от около 1 месец и много се харесвахме , тя имаше приятелка която беше сама и се идваше с нас и за да не и е неловко я запознах с един познат , не приятел познат! Те също се харесаха и решиха да пробват , но от тогава нещата се промениха!Гаджето ми и другото момче се нещо си пишеха по скайп , не е било сиг кой знае какво , но когато излезнехме те двамата само си говореха нещо тихо и се смееха , а ние с другото момиче само седяхме и се споглеждахме неловко! От тогава зе да ми става гадно и започнахме да се отдалечаваме един от друг (с мойта приятелка) и така се стигна до момента в който се разделихме (това се случи тия дни) и не по мое желание тя поиска с обяснението че не е заради друго момче ,а зарди това ,че само съм я гледал накриво и че съм и правил забележки (което е е ставало най-много 1,2 пъти и то защото и беше писнало да ме игнорира)... Но това няма значение ... Та от от както се разелихме , тя само ми пише , прашта ми разни тъжни емот икони и тем подобни и неска и се обадих за да я питам защо го прави и какво иска от мен! А тя ми започна да ми говори , че не знаела защо го е направила и че замомента искала да е сама , но това не означавало ,че сме скъсали за окончателно и още не била решила и тем подобни .... И наистина незнам какво да правя ,аз наистина много я обичах(или може би още я обичам) , но незнам защо го прави и какво иска да постигне ,бях запчнал да свиквам с мисълта а тя отново ,ми говори някакви работи и .... кажете какво да правя