- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Счупване На Лакътя
Здравейте Приятели! Искам да ви попитам нещо:
Значи имам счупване на десният лакът с 2 пирона съм оперираха ме на 19 ноември.
Дали ще се оправя до Март месец защото имам турнир?
Мисля че този раздел е най удачният.
Мерси предварително.
Оо чупил съм ръка много лошо и да ти кажа бях 3месеца в гипс и дори след това 2месеца не барвах нищо .. пазех я като учите си по добре цени здравето си 1 турнир няма да ти избяга + тва като е с пирно ще трябва да ходиш на раздвижване и .. много е трудно за да върнеш работоспособността на ръката трябва много аз първите месеци направо неможех да дигам шише вода доир..
So ni ya wasurete ta ze...
Зависи от счупването и рехабилитациите.
++Първоначално написано от terawatt
питай лекаря си
ами тя ръката ти ще се възстанови, но все пак не бива да я натоварваш известно време след това...Какъв турнир имаш? Ако е нещо, от което има шанс да я нараниш по някакъв начин, не ходи на турнира, или гледай да я предпазиш възможно най-много...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
земи си пази мозъка, както си пазиш Очите, щото и на него нещо му имаПървоначално написано от CryButWhy
![]()
Aбе да не те отчаивам ама забрави за турнири преди лятото..аз си чупих ръка мн лошо и 3 месеца гипс 2 месеца рехабилитации и раздвижване а ем нямах пирони ти щом и пирони имаш..смятай.А е много тегаво после раздвижването,се едно шпагат правиш.....e освен ако турнира не е по шах..
![]()
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Аз имах счупване на 2-те кости,3 месеца гипс.Махнаха ми го на 24 януари 2008 март месец вече тренирах отново(фрийрън).Зависи от теб човече.На мен ми казваха да не се къпа по много време обаче тогава ми беше най-приятно и се къпех през ден по 30 мин.Мисля,че това ми помогна на мен.Айде и дано се оправиш
![]()
Всичко зависи само от теб,никой друг просто ти...