Здрасти !
Имах почти същия проблем. Значи едно момче (нека бъде Х)ме харесва, но когато се видим не ме заговаря или нищо аз откъде да знам че ме харесва.
Една вечер ми пише по скайп: О. ако знаеш колко много те харесвам ти си момичето.. бля-бля. Искаш ли да станем гаджета?
Добре разбирам го момчето. Отрязах го най- внимателно, защото просто не го харесвах.
След 2 дена се повтори и аз му казах че ако ми го беше казъл на живо можеше да стане и нещо повече, което си беше чиста лъжа но.. после съжалявах много че го бях казала.НО има още
Мина се 1 месец харесвах вече наистина много друго момче и този Х пак ми предложи по скайп и аз го отрязах и той започна да ми говори как съм можела преди 1 месец да съм му кажела че има някакви надежди, като това не било вярно.
аз слушах слушах и си блъсках главата за това дето съм го казала ама беше късно.
За това поне това не казвай.

След това аз се вбесих мноого и му казах просот че не ми е разбрал намека ама той продължаваше с това колко ме харесвал и аз просто го заебах като му казах че харесвам друго момче и така.
Мисля си че просто си хвани гадже или ако не можеш(не искаш) помоли някое момче да ти се направи на гадже.
Успех!