- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За Ескапел :s
Здравейте.Съжалявам,че може би е поредната такава тема,но съм притеснена.Вчера след секс с приятеля ми презерватива се беше изхлузил и свърши в мен.След 30 мин взех хапчето Ескапел,попринцип редовната ми дата е след почти седмица и сега не знам,колко % е сигурно предотвратяването на бремност от това хапче и кога би трябвало да ми дойде.Нямам никакви последици след приемането му,само ме боли стомаха малко ниско долу.Мерси предварително
Ще ти дойде. Прочети листовката бе,бахти! Т'ва е хормонална бомба..! И щом те боли долу значи ти идва...
Станислава
Kaква опаковка? Има само картонче и вътре е хапчето и пише срока на годност и името,няма никакво обяснение пък и ме боли по странен начин ,не че ще ми идва.
http://www.framar.bg/%D0%B5%D1%81%D0...d30003049.html
Дано ти свърши работа това.![]()
Станислава
E*х тоя ескапел мн скъп бредано не ми се налага да го ползваме с приятелката ми
![]()
значи няма за ко да са притесняваш![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
на листовката пише до 48 4аса след секс 99 процента ,ама аз като ги пих беше веднаг и то преди почти година ,но сигурно и сега е така ,следващия път внимавайте повече.Първоначално написано от badangelsimi
На мен ми дойде седмица след приема и после на датата, на която си беше нормално да ми дойде. На листовката вече не пише в отделните часове каква е сигурността, а само до 72 часа - 84 (мисля) процента. Не се безпокой, сигурно всичко ще е наред, а и щом датата ти е съвсем скоро значи вероятността за бременност е много малка. А за болките долу - сигурно те боли както когато ти идва -> все по-малко причини за притеснение![]()
ще ти идва дишаай
и малко ме съмнява да не е имало листовка ама както и да е![]()
наистина нямаше листовка и все пак колко е вероятността да не подейства![]()
толкова е сигурна съм цяла седмица решавах някакви сложни уравнения за да изчисля шансовете при нз и какво и какво ... луда работа ... на мен ми дойде, сигурно и на теб ще ти дойдеПървоначално написано от Melanie
Кой не пие Ескапел,корема му ше стане дебел![]()
Вероятността да не подейства в твоя случай е много малка - ти си го взела почти веднага след гафа. Не се притеснявай и всичко ще е наред.Първоначално написано от badangelsimi
грешка!
мерси за отг.ами да питам каква е възможността да се забременее ако правите секс и след това пак след 15 мин ,но момчето не се е измило .има ли вероятност да се забременее ако е било 2рия път без презерватив в началото само ,но все пак не се е измил от предния и е било 2 дена след свършването на цикъла?
Преди вторият акт трябва да си го е измил и да е пишкал поне 1 път !Първоначално написано от badangelsimi
може да се забременее дори по време на цикъл не подценявай сперматозоидите дори 1 е достатъчен да стане белята.
Решението: кондом или yasmina безкрайно доволен съм![]()
![]()
ох този стомах ме боли вече 5 ден и никаква промяна,не ми идва ,попринцип датата ми е след няколко дена ,но все пак това хапче нз какво да очаквам много се притеснявам
И що не вземеш да идеш на гинеколог най-накрая?! Ние тука да не сме ясновидци...
Станислава
преди седмица пих ескапел и още не ми е дошло а обичайната ми дата е днес...нормално ли е