Здравейте на всички.Реших да си напиша проблема тука с надеждата някой да ми помогна и надявам се да стане така.Момче съм и кво да ви кажа супер много си харесах 1 момиче .... намерих й skype от общ познат в даскало и й писах .... нали до тука всичко е 6, пращахме си снимки, доста си ми споделяше както и аз на нея, до известна степен, дори и в даскало се поздравяваме, усмихва ми се и така.Проблема ми е в това, че аз и бях намекнал, че ми е симпатична и тя разбра намека и реших да видя какво ще стане ако изчакам .... исках да видя ако не й пиша в skype дали тя на мен ще ми пише защото не искам да съм нахален и си казах тя ако е заинтересована за нещо повече ще пише ... да ама не .... стоим и двамата в skype ама не си пишем, аз имам желание, обаче, просто не искам да съм някакъв натрапник в нейните очи, който само я занимава и точно затова не й писах и чаках да видя какво ще стане .... и така аз си чакам, а тя не ми пише, но пиша ли и аз е мн преказлива, но не мога да разбера защо? защото е заинтересована от мен или просто защото аз съм й писал ... един вид разкарва ме по най-учтивият начин ... мразя нахалните хора и не искам в нейните очи аз да съм такъв, защото вече сиг и пиша 4-5 пъти а тя на мен 0 .... нз нз мн съм объркан и точно заради това пиша тук .... ... ае моля ви се помогнете и наистина не ми пишете ако ще се базикате или подигравате, защото просто сега не ми е до това просто нз кво да правя ....... мерси