.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Само при мен ли ?

Тая сутрин се успах и имах точно 10 мин да се опраа, които пред обичайния 1 час не стигат за нищо.. ии така нито се гримирах, нито се изправих, нито се топирах.. абее нищо. Само се облякох и се измих. И ми направи впечателние, че мн повече ме заговаряха и т.н от обикновено И ся се чудя как така тва стана ?! може би пък аз не се гримирам добре и не си правя хубаво косата и се получава обратен ефект - вместо да изглеждам по-добре ставам изрод Не зн.. та темата все пак е да ви питам дали и при вас е така, или аз нещо си въобразявам ?

Ми да ти кажа аз днес се успах и бях без прическа и без грим и после гаджето ми изтресе че съм била красива

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Има хора,които са по-красиви без грим.
    Може и за теб да се отнася това..не знам.
    Можеш да си слагаш само спирала.

Не се е получавал "обратен ефект" при мен
    А иначе хубавите момичета са си хубави и без грим , мацко
    Просто , нали се подчертават красивите нещаа ии така..
    Тааа ако се харесваш повече с грим или обратнотоо ходи си така , важното е да се чувстваш добре в кожата си

Мега фен Аватара на iiirish
    Аз не се харесвам с прекалено много грим.
    Достатъчно ми е да сложа хубава спирала, фдт който си пасва с лицето ми и малко червило. Останалото като моливи, сенки и очни линии не ме блазни

Град
    out**
    да, ставало е .Даже ми казаха, че съм била много по-красива без грим

на мен редовно ми правят комлименти когато съм без грим.. и когато косата ми не е топирана.. и с лак и т.н..

Цитирай Първоначално написано от slynchoo
    Има хора,които са по-красиви без грим.
    Може и за теб да се отнася това..не знам.
    Можеш да си слагаш само спирала.

Супер фен Аватара на Shia
    В момента , в който си махнах грима изцяло ме попитаха
    -Къде ти е гримът ?

Просто си се показала в нова светлина или са били по общителни този ден.

Явно те харесват повече без грим .. помисли над това , понеже аз мразя да слагам грим и всякви цапотийки .. хората са свикнали да ме виждат в такава светлина и ги кефя тъй.. просто при всеки е различно .. пък вероятно да ти се мазнят , кво ся

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !
    амиииииииииииии на мен от скоро ми се получава така.. днеска бях на даскало само със спирала и нали всичко нормално..после излязох след даскало щот бях на сип и вече спиралата не си личеше кой знае колко ама всички по улицата ме гледаха..не знам защо.. и то не само да ме погледнат,а те се заглеждаха
    Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    както казаха по-горе.. някои хора просто са по хубави без грим ..

Супер фен Аватара на gabi_94
    аз сутрин ако имам време си слагам черен молив и очна линия, но ми казаха, че съм по-хубава без тъй че вече не си слагам и като се замисля изглеждам по-добре. Гримът не ми отива особено само гланц и тва е
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Повече от фен Аватара на Melanie
    На мен само нашите ми казват, че съм по-хубава без грим Иначе аз не мога да се въприема без поне черен молив и си мисля, че и с другите е така.

Може да прекаляваш с грима или да ти стои смешно косата и за това така е станало.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Ми аз по принцип не си правя кой знае каква прическа, не се и гримирам всеки ден, но... Да кажем, днес станах в 9.30.. Мотах се до 10, направих една нищожна тренировка (затъвам леле ), до 11 часа се къпах, после докато отида в баба ми.. Времето лети.

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    и аз днес се успах сложих набързо съвсем малко спирала и си хванах бритона(попринцип никога не го хващам) и отивам аз в даскалото и всички викат ее кфо ти е хубавко така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си