Не знам защо, но попринцип не обичам когато питат подобно нещо да споменават думата пари. Единственото скъпо нещо, което може да ти кажем са някви гримове или уреди за "разкрасяване" или нещо златно, сребърно... Тъй че, това с албума ми хареса. Мммм, как може да ни карате да избираме подарък за човек, който не познаваме. Смея да говоря от името на всички, за което се извинявам, може някой да не му харесва. Тъ, да си дойдем на думата. След като вече започнах да пиша да кажа, че ако и купиш нявка плюшка няма да я хвърли, изгуби, подпали или каквото и да е за последното гарант не давам, но аз на момичета зимам задължително плюшки по няколко причини:
1. Обичам да им виждам фейсовете кат видат голяма плюшка
2. Почти няма момиче, което да не обича плюшки (а ти даже и я познаваш отлично... супер, ти си знаеш)
3. Винаги си слагат плюшлите на видно място и така като ги видят може да се сетят за мен

Мммммммммммм има само един недостатък, след като вече го спомена... плюшките са скъпи. Дано съм ти помогнал, измисли начин плюшлата да върви с албума и ще стане