- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Психично състояние
Др. Тийн може ли само да ми отговориш - Филмите Ужаси вредят ли на психиката на деца под 14 години![]()
Cheese :
- I wanna chocolate milk
Пич , фъфлиш ли семки ?
Хоумър Симпсън :
Не ми шъткай, ма жено !
МОМИЧЕ СЪМ
Първоначално написано от gab4i7o
![]()
![]()
![]()
Както виждам Др.Тийн не е отговорил още..Много е зает [-o<![]()
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
владеят много ясно за какво вечер ви е страх да заспите като гледате страшен филм![]()
Направи първия път , назабравимо преживяване {{ pPppPP}}
...... '' Живей За МигА'' .........
Човек аз като бях на 5 ме уплашиха и ся още не мога да спя на тъмно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За всеки е различно
![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
Темата не е ебавка беОт заигравка имаше една игра и ся просто ми тракат зъбите - постоянно имам някви видения и вече ми е мн гадно - преди 4-5 месеца ходих 3 месеца на психолог - опрайх се ама ся пак ме зашубя
Кажете кво да прая щото ми е много гадно
![]()
Cheese :
- I wanna chocolate milk
Пич , фъфлиш ли семки ?
Хоумър Симпсън :
Не ми шъткай, ма жено !
МОМИЧЕ СЪМ
Не бе не се подигравам мене наистина мн ме е страх![]()
![]()
АМа освен да ги спреш и да посетиш доктор-психолог няма друг вариянт!
....3 месеца съм ходилаПървоначално написано от gab4i7o
![]()
Cheese :
- I wanna chocolate milk
Пич , фъфлиш ли семки ?
Хоумър Симпсън :
Не ми шъткай, ма жено !
МОМИЧЕ СЪМ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На мен не вредят ;дд спокс нищо ти няма ;дд
Now that don't kill me, can only make me stronger . . !
Аз мисля че не са видения а ти се привиждат разни неща!Аз съм същата.Например като мина отнякъде по-бързо например като тичам бързоПървоначално написано от Cheese
и ми се привиждат всякакви неща. И аз понеже вярвам в духове в началото ми беше много страшно. Но после се свиква. Ако обичаш филми на ужасите като мене си ги гледай просто не ги гледай толкова често или избирай не толкова страшни филми.
П.С.:И макар че може би не го познаваш не гледай филм с Денис защото в най-напрегнатия, бавен и тих момент той ще ти изкрещи! А тва не е за предочитане
Тея филми не са за хора със слаби сърца...
Е имало е и такива случеи на вживяване но за 2-3 дена най-много ама чак толкова?! Съветвам те ,като не ти понася не ги гледай!
На мене лично много ми харесват и ужасите много ми допадат,а бе яко си е незнам всеки си има вкус...Успех!
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт