.

Виж резултатите на анкетата: Коледа или Нова година ?

Гласували
4. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Коледа

2 50,00%
  • Нова година

2 50,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Град
    V.Tyrnovo

за хора от Велико Търново

Здравейтееее Сърдечни поздрави от мене. В училище правим вестник. Едната рубрика е Анкета. За коледния брой анкетата е с тема "Къде и с кого ще празнувате Коледа и Нова година".
    Моля тези, които са от ВТ да отговорят кратко на въпросите ми. Имам ограничение от 2 дена, за да приключа и съм малко напрегната.
    Отговорите е хубаво да са оформени по един и същи начин, затова ще напиша 2-3 въпроса, на които да отговорите, ако разбира се желаете.
    1. Имената ви, на колко сте години и от кое училище.
    2. Какво са за вас Коледа и Нова година?
    3. Къде и с кого ще празнувате празниците ( ако това не е било вашето желание, споменете и къде и с кого сте искали вие )
    Много ще съм благодарна, ако помогнете.
    Весели празници [!] Мир и любов.
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Голям фен
    :P аз съм Денис,на 15 години от "Старопрестолна гимназия по икономика" (Иконома ) За мен тези празници са стархотни.. най-яките.. празнувам ги или с приятели или с нашите... ами това е...

Град
    V.Tyrnovo
    Добре благодаря. Някой друг ?
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    от Горна става ли да съм? Не уча във ВТ, ама все пак.. съмнява ме да може, но все пак...:

1. Васил, 17, ПГЕЕ "М. В. Ломоносов" Г. Оряховица..
    2. Почивни дни, ваканция, време да осмисля всичко, случило се досега.
    3. Най-вероятно с наш'те, макар да исках с приятели да се съберем, но, уви, не могат да се организират

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град

Re: за хора от Велико Търново

Цитирай Първоначално написано от natity91
    Здравейтееее Сърдечни поздрави от мене. В училище правим вестник. Едната рубрика е Анкета. За коледния брой анкетата е с тема "Къде и с кого ще празнувате Коледа и Нова година".
    Моля тези, които са от ВТ да отговорят кратко на въпросите ми. Имам ограничение от 2 дена, за да приключа и съм малко напрегната.
    Отговорите е хубаво да са оформени по един и същи начин, затова ще напиша 2-3 въпроса, на които да отговорите, ако разбира се желаете.
    1. Имената ви, на колко сте години и от кое училище.ми Йордан Колев, ОУ "Д.Благоев"
    2. Какво са за вас Коледа и Нова година?коледа за мен е семеен празник, а нова година е за веселие
    3. Къде и с кого ще празнувате празниците ( ако това не е било вашето желание, споменете и къде и с кого сте искали вие )на коледа с нашите, а нова година с фр ама на село, че по весело и ш се пребера на другата сутрин
    Много ще съм благодарна, ако помогнете.
    Весели празници [!] Мир и любов.

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от firestone224
    :P аз съм Денис,на 15 години от "Старопрестолна гимназия по икономика" (Иконома ) За мен тези празници са стархотни.. най-яките.. празнувам ги или с приятели или с нашите... ами това е...
    Еееей,един горд икономец! И аз съм учила там!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    V.Tyrnovo
    Мерси все пак. Ще ви включа в броя. :P
    Честит първи сняг на търновци.. и изобщо на всички
    Весели празници

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си