.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

добре ли е да и кажа, че не е станало защото преди това съм

Започнахме да правим секс с приятелката ми, но на мен не ми ставаше като хората и не се получи... не е така винаги. Мн кофти стана... защото с това момиче щеше да ми е за пръв път (в смисал не като цяло, а само с нея)... Въпроса ми е дали е добре да и кажа, че не е станало защото преди това съм мастурбирал...
    И според вас дали ще ми даде друга възможност...

Re: добре ли е да и кажа, че не е станало защото преди това

Цитирай Първоначално написано от segaevinagi
    Започнахме да правим секс с приятелката ми, но на мен не ми ставаше като хората и не се получи... не е така винаги. Мн кофти стана... защото с това момиче щеше да ми е за пръв път (в смисал не като цяло, а само с нея)... Въпроса ми е дали е добре да и кажа, че не е станало защото преди това съм мастурбирал...
    И на най -добрите се случва да не му стане .. поговорете си по тази тема,а щом веднъж е искала да спи с теб ,най-вероятно ще ти даде друга възможност.

Цитирай Първоначално написано от segaevinagi
    И на най -добрите се случва да не му стане .. поговорете си по тази тема,а щом веднъж е искала да спи с теб ,най-вероятно ще ти даде друга възможност.

А защо въобще си мастурбирал преди това ?
    Може да и кажеш, че ти трябва малко нежност, целувки, ласки или защо не френска че да ти... дойде музата
    =)

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Нормално да ти клюмне щом предварително си го изтощил следващия път го изтощавай преди приятелката ти да дойде у вас и да ти каже "Щъ Скъсъм" че да има възможност да почите пък и ще можеш да издържиш повече след това и ще ви е хубаво и на двамата
    Хайде успех и дано ти върже пак

Повече от фен Аватара на Azgalor
    ААААА и пич не забравяй да ползваш капут защото да не пускаш тема:
    "Дали е бременна" УСПЕХ!!!

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Следващия път 2 седмици преди секс даже като пикаеш с 2 пръста...и никви чикии през тия две седмици...за по сигурно че няма да увехне...а на колко беше не каза
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Град
    Силистра
    Аве чакайте малко, човека не е казвал, че е мастурбирал, а пита дали да се оправдае с това!
    The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals

Не бе, мастурбирах найстина, , на 19 съм, не ми увехва от възраста сигурно.
    Иначе вече и казах, ама в по страничен разговор, говорехме си весели неща и го вмъкнах между другото...
    Повече няма да направя тази грешка..., тъпа работа, ама какво да се прави, ако ми даде шанс и успея да я направя дива и щастлива ще е добре

Мега фен Аватара на t0d1t0
    ^ споко,случва се,не се отчайвай,ще ти се паднат още много шансове.
    Станислава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си