- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Обикновен или интимен сапун !!
При мен историята е такава : Когато използвам обикновен сапун имам супер много бяло течение по бельото,но когато използвам интимен ( течен ) сапун понамалява !!При обикновения сапун имам сърбеж на интимните части ,а при интимния сапун нямам такива проблеми ? На какво се дължи това и случвало ли ви се е ?
![]()
![]()
Интимен разбира се..
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Обикновения сапун не е за тази част от...тялото.Затова има интимни.След като си получила бяло течение би трябвало да се сетиш защо е и да не пoлзваш повече такива сапуни...
Бихте ли ми казали марка или вид интимен съпун и кой според вас е най-добър
Интимен
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Leocrema...мн съм доволна от негоПървоначално написано от pinkavril
![]()
Mersi, te ot apteka li se kupuvat?
Има го и в козметичните магазини.М/у 4 и 5 лв. еПървоначално написано от pinkavril
![]()
Авторке, на колко години си?
А по темата: това се получава така, защото там долу грижата трябва да е специална. Продуктите, които използваме трябва да са с pH 5,5 - това е най-доброто (нормалното състояние) за организма. При обикновенните сапуни pH-то най-чесо им е по-високо, което дразни интимните части и от там се получават страничните ефекти.
Надявам се да съм ти била полезна.
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Интимен![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Ние не сме лекари за да знаем от какво се получава и закво пускаш тема като виждаш сама че от интимния сапун ти намалява бялото течение.Използвай интимен това е.Просто аз не видях смисъла на темата но нищо.![]()
Може този интимен да не ти действа добре, пробвай с друг.Първоначално написано от daru6a1
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Щом казваш че все пак си имаш бяло течение може пък да има нещо друго, имаш ли цикъл вече? Ако нямаш това е признак че скоро може би ще дойде. Ако си имаш по-добре отиди на преглед при гинеколог, просто ей така профилактично, пък и той ще ти обясни най-добре за грижата за интимната хигиена и т.н.
аз от обикновения имах големи проблеми - имах сърбеж, парене, течение, малеее ужасссс беше, повече тая грешка няма да я направя. Но предполагам зависи до самия сапун и до самия човек, на некои кожата им е по чувствителна и по-лесно се раздразва...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
аз си купувам Лактацид и съм доволна от него![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
се сапун