- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Идеи за нощен клуб в София ( 16 РД)
Здравейте!
Искам да попитам за доволни от заведения/клубове в СофияРожденият ми ден е след близо 15 дена, но все още не съм избрала място. Бих желала да не е голямо заведението ( 20 - 30 човека ще съм поканила, не искам да изглежда празно, ако се резервира цялото), да сервират алкохол, поп фолк музика и евентуално да дават до след 10 часа да стоим. Благодаря за всяко предложение
![]()
Кажи в крайна сметка какво си избрала, за да знаем къде да хвърлим няколко ръчни гранати в деня на рожденния ти ден.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Много смешно..
Питам сериозно, всеки иска рожденият му ден да е на хубаво място; ако не се сещаш или не искаш да помогнеш, ще оценя, ако по - добре не коментираш.
Как си представяш да сте в нощен клуб след 22, след като нямате 18?!
Тука правят проверки, че е малък град, ко остава за София?!
Събирайте се някъде на домашно и си правете купона до сутринта!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Нямаш 18 нали, пф.. разбирам претенции ама чак за нощен клуб .. еми в Тантра може и да ви оставят.. има и чалга, има и алкохол, има и място..
.!.
Аз ще си търся с това, естествено, че ще имам претенции към мястото на рождения ми ден, а пък колкото толкова. Просто приятели ми казваха, че в някои заведения не били толкова стриктни, а и е гадно да те изгонят още в 9.30.
За домашно е обмислена идеята, но е прекалено тясно, родителите не разрешават и така![]()
клуб ако си резервираш - клубовете са големи, наистина трябва да поканиш много хора и няма да ти излезе никак евтино, даже напротив. Фолк клубовете, предполагам, ги знаеш - такива като Дай Дай.
Ако, обаче, искаш да резервираш нещо по тези изисквания, то това не е клуб, а заведение. Потърси си някакъв бар, говори с хората, ако го резервираш - каквато си искаш музика ще ти пуснат. Особено фолк.
Иначе - виж в Гранд Делукс или Дай Дай, ама се съмнявам, че ще ви пуснат по този начин, още по малко ще ви продадат алкохол, че по клубовете следят горе - долу.
Някои неща не се връзват в поста ти. Как можеш да споменаваш в едно изречение, че сте на 16 и искаш да ви оставят до късно, да има чалга и евтино пиене, пък същевременно да е хубав клуб. Нещата не се връзват.
Ае смърт за чалгашарите. К.р, х.й, гной! Алдаберт зафиров. Кръст и Силвестър Сталин през колоните. Бомби. Палежи. Хероин.
Благодаря за идеите.
За другите отново казвам - едва ли и аз искам до 3 часа сутринта, просто да не ни изгонят в 9.30. Например миналата година в едно заведение ни изчакаха да ни приберат към 10 - 10.30. За чалгата искам да стане забавно, а и всеки има право на личен избор.
Казах ти къде.. или питай във Версай.. и общо взето до тука ми стигат познанията с места дето пускат чалга де.. ноо не очаквай пиенето да ви е евтино.![]()
.!.
Не очаквам и да е евтино / това не ми е 'претенция' /. Благодаря за идеята и нормалния отговор
.
Aз до колкото съм чувала за Версай ...едва ли ще мине номера с годините и алкохола. Другото което е...за да го резервира...ще трябва да се оръси яко с кинтите. А за Гранд де лукс (някой спомена) ... тва в момента е най-модното чалга мястоПървоначално написано от woshata
Няма шанс.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Не съм казала да го резервира, просто всеки път като мина оттам ми се набива в очите оная грозна паркирана лимузина отпред и плакат на някоя силиконка и съм го запомнилаПървоначално написано от mmKamm
не че съм влизала анатема..
.!.
Оо...незнам ... не съм ходила, дори незнам къде се намираПървоначално написано от woshata
Но са ми говорили за него хора, които слушат моШно чалгия и така. (същата работа е с Гранд де лукс).
Да пробва ... един по-малко.![]()
Ааа е можеНо наистина в тантръъ е най-вероятно да не ги изгонят.. смисъъл и аз от приятели съм чувала, че там редовно си влизат непълнолетни без проблем така че..
![]()
.!.
о Пловдив бехме О версай![]()
1 час чалгия и се отказах, метнахме се в некво такси и за 4 лева ни докараха до некъв клуб дето яко ХОУСЕ![]()
Eдна позната ми разказваше за някакво турско(?) заведение близко до мола. Повечето нямали 18 пък ги оставили до 5 сутринта. Даже и наргилета предлагали под наем. Името така и не го запомних, защото не ме интересуват такива заведения, но поразпитай може да понаучиш нещо.
Нормално вашите да не дават у вас, ма!
Кво е тва "20-30 души"?! Кой нормален човек ще иска да приюти 30 непознати маймуни в дома си?! Че и да ги остави без надзор.
Сега сериозно.
Винаги са ми били смешни хора, които канят по сумати народ по рожденни дни, като може би ако влезеш в болница само 2-3 от тях ще се сетят за теб!
Въобще цялата ситуация е смешна.
И аз съм била на 16г., и аз съм искала да "празнувам със сумати народ в нощен бар,да ми/ни сервират алкохол и да стоим до сутринта".
Искаш ли бар - отивашжс няколко възрастни - забавляваш се.
Искаш алкохол - купуваш си от магазин.
Нали се сещаш, че тия 20-30 души няма цяла нощ да се плюнчат на една водка с един натурален сок! Ако ще и на 10 години да са.
За тия пари ей ти една вила в гората!
Ето ти и един апартамент да го наемеш за 1 месец,пък ако щеш всеки ден си празнувай рожденния ден.
Как да не се дразним и да не те нареждаме като всяка седмица се пускат по 10 теми за празнуване на рд НА ТАЯ СТРАНИЦА?!
Зенобияяяяяяяяяяяяяяяяяяя яПървоначално написано от Spider4eto
![]()
![]()
![]()
дам, дам там дават алкохол и на 10 годишни.. личен опит празнувах си 15 год рожден ден там
принципно има и билярд некви сепарета бали о ааамаа екстрата с чалгата не знам дали я имаха, щот то там некви дни си имаха и специални програми я ретро музика или некви други па треа да питаш де ама иначе ахъ става кат за пубери къде искат да се натрескат с алкохол.. аааааааааа иии не си зимай малибу ше те одерат от пари
![]()
.!.
не съм от софия обаче първо си прецени истинските приятели и само тях покани.Няма да се изръсиш кой знае колко (щото се съмнявам да са повече от 5 човека :д) и ще може да обърнеш достатъчно внимание на "гостите" ти.Докато ако сте 30 дали с абсолютно всички ще разговаряш а “![]()
Имам представа само за Гранд де Лукс - и там определено няма да ви пуснат.
Моят 16ти рожден ден беше невероятен - най-близките ми приятели (които ще бъдат и на 18тия ми рожден ден след месец), един от най-близките ми хора и тогавашното ми гадже.
заведението което ти трябва да ти кажа се казва Амор . В подлеза на НДК
аааааааааай!
който търси - намира . ^^
дааааа бе хаахаххахах как не се сетих хахахаПървоначално написано от balon4eeeee
Братовчедка ми преди...година някъде като бях при нея искаше да ме води тамА тя е 93 ... Значи номерът ще мине.
Уошата в Зенобия ли ходиш ве. Аз там цъкам снукър и билиард![]()
Аз пия снежен воалПървоначално написано от realantisocial
![]()