- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Защо ми излизат бели, миришещи неща в слабините след кола ма
Здр, след като си направя кола маска на слабините (без тестисите) и почва да ми мирише на многооо гадно областта и се появяват едни бели гадно миришещи неща (като мръсотийки)Може ли да е защото мажа областа с крем здраве
![]()
Е какви са тея неща?Пъпки ли е,натрупване от крема дето се мажеш по кожните гънки или просто не се къпеш![]()
Аз също си правя кола маска,излизали са ми пъпчици,но беше в началото когато кожата ми не беше свикнала с това.Сега такива проблеми нямам.След кола маска се измии с неутрален сапун(бебешките например),подсуши и сложи пудричка Topocin.Би трябвало да успокои кожата.
И все пак кажи кви са тея бели неща![]()
а ти колко си тъпаа.. ще повърнаПървоначално написано от sexXgirl2007
Не пъпчици, а едни бели акто натрупвания или така нареченото "миренце", но хигиената си я имам не е заради нея...
Нз ако за тебе е гнусна не я чети, аз питам сериозно !
ти си толко зле че няям думи ..Първоначално написано от sexXgirl2007
авторе
може да са някакви гъбички
няма как да ти помогнем освен да ти препоръчаме да отидеш на кожен лекар(първо при опл)
успех![]()
Значи след кола маската да си слагам бебешка пудра така ли ?
Отиди при личния лекар да ти даде направление![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
хаха ти си мн тъпа и гадна проста мизерна малоумна овца да еба тъпото ти животно да еба ко е ебавка е пача гадна? Мислиш ли че някой го ебе за твойто мнение ве.. е такива като тебе са остатака на обществотоПървоначално написано от sexXgirl2007
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!