- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви хелпп... :(
Значи аз съм момиче на 13 и .. харесвам 2ма.. да не кажа 3..звучи ункална простотия но факт...
с единия нищо не може да се получи.. а него го обичам дори много.. наистина много.. но чуйте: той живее в друга страна и е с 15 години по-голям от мен.. (да сега аз съм прекалено малка за него..но например вуйчо ми и вуйна ми имат 15 години разлика..но както и да е ) следващото лято е много възможно пак да го видя,имам му facebook-a и e-maila.. той ми ги даде без да съм му ги искала.. та това е с единия.. другия.. кфо да ви кажа за него.. харесвам го за 3 път |( един път като бях 4 клас,после 6 и сега.. 7.. смисъл 6 клас иам в предвид това лято пак...само че преди август че август се срещнах с другия от чужбината.. |( хора мн ми е заплетено и объркано..ако някой ми помогне..
![]()
![]()
плсс
още малко и баща е можел да ти бъде...Първоначално написано от SummerDream8
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
миии .. аз пък ся разбирам за единиякакто и да е .. мм добре си знаеш аз какво мнение имам за всичките и съм ти казвала с кой ше стане и с кой не ама да ти кажа с Гифта май ше е най-добре.. щото с тоя от др страна няма д астане колкото и да ми се иска на теб също
охх ми .. това е .. пък ако не им обръщаш внимание най -добре и за главата ми и за теб де
![]()
Убичъм те![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е не! Честно, да ти имах 'проблемите'. С тоя големия мислиш ли, че ще се получи?? А тоя другия харесва ли те??
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Леле тиии ква ще станеш , не е истина просто...
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Първоначално написано от smiirnoff
+1![]()
не мисля, че имаш някакъв шанс въобще с 28-годишния![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
децата растат, стават идиоти
в твоя случай много тежка форма на асоциализъм
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Ми осъзнай се, кого повече "обичаш" и с няго. То няма, как да си и с двамата, е има ама после ще си сама. Избери единия с когото имаш повече шансове и така......![]()
![]()
Учи си уроците.. аз така правих,така е най-добре!
Остави ги тея емайли и фейсбуци![]()
обещавам че ако някой ден се накажа да имам деца ще ги оставя без нет,телефон и квото се сетя..
ебати деградацията!
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.
има лесно бе....взимаш всички спестени пари на ваште...самолета и отиваш при големия...и си живеете щастливо докато сте живи....айди и да пишеш
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
може да прозвучи хипер курвенско,но аз харесвам 31 момчета,а ако искаш да им кажеш http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=292534
I caN't tasSte my liPs,
cOulD yoU dO it fOr mE?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не, не, не, не .. !
15 години разлика хуу, ама ти да си на 30, или айде 25 !
ТИ СИ НА 13 !!![]()
![]()
![]()
Не, не, не..
Съсредоточи се върху ученето !![]()
Много добре казано , предстои ти кандидатстване , залягай парцалките над учебниците ...Първоначално написано от Linns
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
първо по големия ще иска секс в една връска а ти неможе да го осигориш! второ разликата е огроооомна за твоята възраст! хвани си малкия и си прекарваи страхотно с момче което е доло горе на твоя акъл! големия има живот ...а ти си още дете! неплащаш сметки... нехраниш семеиство и нете валнуват парите! докато при него е точно обратното... човека си гледа парите... гледа да изкара за да има как да живее! нз... много е сложно просто се откажи! дори и за една нощ с него ще е просто голяма грешка в живота ти... и то при тази възраст трябва да е педофил за да ти посегне! просто е нещо невероятно.... невиждам как да ти го обясня! ти си дете а тои е голям човек! по добре го възприемаи като вуйчоти ... и вуинати! .... забрави за нещо повече !
LOVE... the truth is that there is no love for Thug!
There is no heaven for Thug.... and there is no love for Thug....
Събери ги тримката заедно с теб,че да ти посинят задника да видиш ск ой ти е най-хубавоПървоначално написано от SummerDream8
![]()
![]()
Мерси за `сички съвети начи вече се отказвам от големия.. даамн си го хаrесвам ма вие ми пrояснихете съзнанието ! Меrси мнн !
Та.. кажете сега за дR...неска тоя `3тия` който нз даlи го хаrесвам...пак почна да ми обrъща внимание.
мисля си че вече прекалено мн му стана...от 1 клас сао 1 седмица така а др онака...
ама нз после да не съжалявамм..
нзз
ПС:за уроците не са тревожетеиам си мн добри оценки пък и тфа изообщо не ми влияе
:P
Точно,кратко,ясноПървоначално написано от Linns
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Бажке...що не ходиш да си учиш по...ъъ...български,че като те гледам как пишеш лошо ми става![]()
![]()
Брях,брях
ми имам си шестици по бг.. ако незнаете езика на който се пише в чат..![]()
аз няма да почна да говоря кат малумен-както в часа по бг.. Но добре,щом така желаете да бъде,ще бъде !
![]()
Първоначално написано от aloveyou
мда тва вече го изяснихме...![]()
"аз няма да почна да говоря кат малумен-както в часа по бг.. "
Пикло.. пише се "като" и "малоумен" и щом часовете по литература и български език са за "малоумни", за какво ги посещаваш- или не ги посещаваш..И това за шестиците.. Те ти ги дават на килограмец..Недей се фука..Та.. явно си прекаелно заета си да мислиш за чичко ти.. опа, любовника ти.. Достатъчно ми беше да прочета , че си на 13.., но това мнение ме потресе..
Еми аз си мисля,че темите са за това..да помагаме на хората,а не да се обиждаме и критикуваме.. и не съм казала,че часовете са малоумни или нещо от сорта..казах,че там се пише правилно и мисля,че поне у дома можем да пишем и говорим както си искаме..