.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    grow the hell up!
    It's not as easy as it sounds

Момиче осъзнай се и се научи да пишеш

--------------------------------------------------------

Добре де, ама аз нещо не мога да ви разбера...тук не сме ли,за да си помагаме,а не критикуваме как пишем.. просто не мога... и казах,че не сме в час по БЕЛ,за да се стараем да пишем правилно всичко..вие по скайп не пишете ли.. на `чат` езика... не мога просто да ви разбера..

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Спри да пишеш,моля те,че се излагаш.
    Искаш да ти помогнем ли?Ми я се вземи в ръце бе!15 години по-голям от нея,тя на 13,бе ти как го виждаш това бе?Да не си мислиш,че те харесва...освен ако е педофил в което се съмнявам,няма,ама няма никаква вероятност 28 годишен мъж да харесва 13 годишно момиче!
    Като искаш толкова момче,хвани си поне някое на твоята възраст.И се концентрирай върху един.
    Помогнах ли ти?
    Брях,брях

Ама вие не разбрахте ли,че приключих с него... ами прочетете малко по-нагоре.. попитах за другия..

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Разбираш ли че от единя ти пост не мога да разбера какво си написала и просто се отказах.
    "Мерси за `сички съвети начи вече се отказвам от големия.. даа Wink мн си го хаrесвам ма вие ми пrояснихете съзнанието ! Меrси мнн !
    Та.. кажете сега за дR...неска тоя `3тия` който нз даlи го хаrесвам... Confused пак почна да ми обrъща внимание. d'oh! мисля си че вече прекалено мн му стана...от 1 клас сао 1 седмица така а др онака... Confused ама нз после да не съжалявамм.. Sad нзз
    ПС:за уроците не са тревожете Laughing иам си мн добри оценки пък и тфа изообщо не ми влияе Cool Razz"
    А кажи ми кво пише тука
    Брях,брях

Ооо добре добре ясно ми е добре ок !

Ами искам само да благодаря на всички,които ми отговориха нормално и без критикувания по темата ... Благодаря ви много !!

Re: Моля ви хелпп... :(

Цитирай Първоначално написано от mom4eto_16
    Цитирай Първоначално написано от SummerDream8
    Значи аз съм момиче на 13 и .. харесвам 2ма.. да не кажа 3.. звучи ункална простотия но факт... с единия нищо не може да се получи.. а него го обичам дори много.. наистина много.. но чуйте: той живее в друга страна и е с 15 години по-голям от мен.. (да сега аз съм прекалено малка за него..но например вуйчо ми и вуйна ми имат 15 години разлика..но както и да е ) следващото лято е много възможно пак да го видя,имам му facebook-a и e-maila.. той ми ги даде без да съм му ги искала.. та това е с единия.. другия.. кфо да ви кажа за него.. харесвам го за 3 път |( един път като бях 4 клас,после 6 и сега.. 7.. смисъл 6 клас иам в предвид това лято пак...само че преди август че август се срещнах с другия от чужбината.. |( хора мн ми е заплетено и объркано..ако някой ми помогне.. плсс
    Събери ги тримката заедно с теб,че да ти посинят задника да видиш ск ой ти е най-хубаво
    ахаха забавен си е лек ...

Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    "аз няма да почна да говоря кат малумен-както в часа по бг.. "
    Пикло.. пише се "като" и "малоумен" и щом часовете по литература и български език са за "малоумни", за какво ги посещаваш- или не ги посещаваш..И това за шестиците.. Те ти ги дават на килограмец..Недей се фука..Та.. явно си прекаелно заета си да мислиш за чичко ти.. опа, любовника ти.. Достатъчно ми беше да прочета , че си на 13.., но това мнение ме потресе..
    ей потресената изразходвай си някъде енергията че като гледам каква ярост някой ден човек ше убиеш
    и да ти кажа 6-те не ги дават на ,,килограмец"

лица то зад комповете кой не са праи на битка

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Лелееее...Наистина не знаех,че може да има и такива "девойки" ...Мани това,че си харесвала некъв с 15 години по-голям.Идеята е,че не знам изобщо как си си и помислила въобще,че нещо може да стане.И,подяволите,на 13 си!!!На всичкото отгоре си тотално заблудена!Мислиш се за нещо,а всъщност си едно нищо!!!И кво като имаш 6-ци по български език в училище?Тва не значи абсолютно нищо!В повечето училища едно 90% от даскалите не им пука изобщо за това,дали ще научиш нещо,няма ли...Оценките не са нищо,защото се пишат колкото да има.Ако разчиташ на цифричките в бележника...Като минеш и 12-ти клас съм 10000% сигурна,че дори няма да се усетиш как нищо не знаеш и просто се води,че си завършила 12-ти клас,а знаеш колкото...не знам и аз...
    Сори,че се отплеснах,ама простоо...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Лелее,от ден на ден става по-зле и по-зле.
    13 годишно лапе било харесвало 28 годишен..леле.
    Аз и в друга тема бях писала,че аз на тая възраст си играх с кукли,апък гледай сега какво става...
    Без коментрар.Мн зле мойто момиче,мн зле.

Мда ясно.. явно просто сте тук само да критикувате..а всъщност не е това целта..нямам думи

с единия нищо не може да се получи..
    И също да кажа,че никога не съм си мислила,че нещо ще стане.. съвсем преиначавате..

като заобичаш още 3 - ма пак пиши, тогава ще ти кажа.

Скайп - dark_elf2

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Ами тъпа си КАТО ГЪ3, но не се обиждай
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Аз на първия пост неможах да ти проследя логиката пък камоли на ония дето обесняваш че зарязваш дъртия

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    С това "но чуйте:..." се сетих за Мико Миков (шоуто на Слави)
    сега чуй ти..твърде малка си за онзи, голямата любов
    а за другото май коментар нямам...
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Значи няма да коментирам, това че той е на 28 а ти на 13... Поне си се отказала.
    Ааа колкото до другия дори не разбрах кои е ( другото момче ) говори по ясно и питай конкретни неща, чеее нещо или аз съм руса или ти не можеш да се изразиш както трябва ( това не е обида, наредба или т.н.)
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: Моля ви хелпп... :(

Значи аз съм момиче на 13 и .. харесвам 2ма.. да не кажа 3.. звучи ункална простотия но факт... с единия нищо не може да се получи.. а него го обичам дори много.. наистина много.. но чуйте: той живее в друга страна и е с 15 години по-голям от мен.. (да сега аз съм прекалено малка за него..но например вуйчо ми и вуйна ми имат 15 години разлика..но както и да е ) следващото лято е много възможно пак да го видя,имам му facebook-a и e-maila.. той ми ги даде без да съм му ги искала.. та това е с единия.. другия.. кфо да ви кажа за него.. харесвам го за 3 път |( един път като бях 4 клас,после 6 и сега.. 7.. смисъл 6 клас иам в предвид това лято пак...само че преди август че август се срещнах с другия от чужбината.. |( хора мн ми е заплетено и объркано..ако някой ми помогне.. плсс
    харесваш или обичаш? Щото има разлика, не за друго... първия го забрави, щото той вече го е направил.. ии ти знаеш ли изобщо кво искаш... "харесвах го в 6ти клас.. после спрях, щото намерих някой, после пак го харесвах, щото нямаше кой друг.. после пак, тоя път в чужбина, не го харесвах, щото намерих някой и сега, защото не е достатъчно заплетено, го харесвам пак!" И очакваш да не ти е объркано.... и искаш ние да изберем вместо теб... мацка, сериозно, помисли си (ако можеш) и ще разбереш, че нито един не харесваш..

сега си 7 клас. Казваш, че обичаш 3 - ма, като единият би могъл без малко да ти е баща, а в другия се влюбваш за не знам кой си пореден път. Спокойно, докато завършиш бройката ще е нараснала 2 пъти по следния ред - ще се влюбиш в мъж, с който ще имате малка разлика в годините - ще е само 5 пъти по - възрастен от теб (на 95), ще имаш още един, който просто си харесваш, един, който просто си чукаш, а този, за който казахме преди малко, в него ще се влюбиш за 27 - ми път.
    Ех, не разбрахте, че когато обичаш, то това е чувство към един човек.

Скайп - dark_elf2

Моля помогнете ;(

Моля ви.. хелп ;( От скоро съм в нов клас и там има едно момче в което се влюбих от пръв поглед Всеки ден правя какво ли не за да ме забележи, но .. не се получава Обаче от известно време когато се поотпуснах той започна да ме забелязва и започна да се държи много мило с мен но .. проблема е, че тъкмо късметът започна да ми се усмихва НОООО се появи ТЯ.. не знам може би той не е влюбен в нея, но постоянно се закачат смеят се гледат се и това със сигурност значи нещо!! Аз седя отстрани и гледам УЖАСНО Е!!!!! Наистина изпитвам много силни чувства към него и не знам как да подходя.. !?! Когато той ми каже нещо просто усещам как думите ми се изпаряват и нямам какво да кажа знам че ще го наречете срам, но не е!! Аз не съм срамежлива но.. просто дните минават и той става по-близък с нея а аз просто гледам от страни мъча се да се впиша но не се получава!!!!! Всеки път когато се прибера от у-ще се сещам за него и започвам да плача.. той е постоянно в мислите ми когато се сетя за него сърцето ми започва да бие СИЛНО МНОГО СИЛНО... имам нужда от него а той ме приема само като приятелка!

пусни си го това в нова тема.

Скайп - dark_elf2

ТИиииИиии... Що не се удавиш в аквариума ти с рибки???
    It's too late...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си