- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moже би често рещтан проблем....
....................
Oх искаш да си й поредния ли?Тя сигурно на всички им вика "Обичам те" . .
, но тогава бях малък глупак и нямах смелост да ида и да и кажа в очите че я обичамхахахахаха извинявай не се сдържах..![]()
ти знаеш ли аз на колко хора пращам прегръдки по скайп , но тва НЕ означава,че ги харесвам..явно приемаш нещата по начина,който на теб ти се иска ,а да си много далеч от истината.
Какво знаете вие на 13 беебоже..
Ей това нещо трябва яко да си го набиеш в главата!! Тя такава, тя онакава.... тя ако не друго е бъдеща курваПървоначално написано от DevilWish
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
абе мани..децата тотално се объркаха :ДПървоначално написано от ef4etyYy
не че искам да те отчайвам, но не мисля, че ще ти се получи.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
..........
"рещтан"
ъъъ...
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
ХахахахаТая е на 13, а преди година "започнала да ходи по момчета". На 12 ли
? Представям си за какво момиче си говорим.
и се била режела, нз си какво... тая до 4 години ще свърши в психиятрията с бебе на ръце.
.............
Малък си, това ти е първата несподелена любов, спокойно - ще мине. Някои неща човек трябва да ги изживее просто.Първоначално написано от bokitooo
А тая е такъв образ, че просто... гнус ме е от такива индивиди.
Чети межди редовете. Момичето иска да привлече вниманието на всеки: Казва обичам те за щяло и нещяло, реже си вените демонстративно, сменя гаджетата през 1-2 седмици. Мисля, че е явно. А ти за да не си поредният трябва първо да я заинтригуваш с нещо, да и хванеш окото, така че да иска да тръгне с теб, а после да и покажеш, че не си лесен. Общо взето трябва да си играеш с нея, така както тя си играе с момчетата. Не е сигерна стратегия, но друг начин не се сещам.
А между другото да те попитам, какво точно харесваш в нея?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
...................
Кажи и "имам симпатий към теб, не не не аз.... ОБИЧАМ ТЕ" и после и го докажи с целувка.![]()
боже.. в единия момент е влюбен,а в другия не я познавал.. тръгнал обич да търси..
epic fail..
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.
?!Първоначално написано от dakata123
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)