- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко от вас са в депресия или са изпадали тази година...
Депресия - не..Силно казано е..Но пък през ден ми се скапва настроението ..![]()
Усмивките са заразни - бъди преносител!
Чак в депресия не, но имах тъжни моменти!![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
3 депресии изтърпях за тази вече заминаваща си 2009 година. Първата беше на 28 август . . . . . . . .
Първоначално написано от ScionOfStorm
Първоначално написано от ANTIHUMAN
А какво имаше на 28 август![]()
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Едно момиче ме прецака !
Първоначално написано от ScionOfStorm
Мда .Първоначално написано от slynchoo
Имах един момент в който бях съсипана просто.
Беше около седмица някъде .
И понякога отново се сещам ,но вече осъзнах ,че няма за какво да съжалявам.
Това не е голяма загуба в живота ми![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Точно за това предпочитам момчета пред момичета! :ДПървоначално написано от ANTIHUMAN
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
желязна логикаПървоначално написано от dimi93
![]()
маайко кой е изпадал в депресия але бахти емо позите на4и ... трагедия . Майка ти да не умряла ,,в много дълбока депресия ''![]()
ХАХ ! прайте се на големите емота а за мен такива моми4ета са едни прости кифли който търсят популярност - мое мнение .
![]()
![]()
![]()
![]()
може заради много други неща да изпаднеш в депресияПървоначално написано от MissHouse
![]()
и плюс това ако съм сигурна, че ако познаваше едно истинско емо и знаше какви проблеми има щеше да мислиш по съвсем друг начин ...
Вместо да си губя времето с депресии, си взимам живота в ръце!
CrAzYanDlaZy, какви проблеми може да има едно 'истинско емо', каквито да нямаме и ние, простосмъртните?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Кажи кви проблеми имаПървоначално написано от CrAzYanDlaZy
![]()
"Той не ме обичааа...шси прережа вените..."
"Имам двее....шси прережа вените...."
"Мама не ми дава да са напия....шси прережа вените"
![]()
Брях,брях
Емотата изобщо нямат повече проблеми от другите нормални хора... Просто се превъзнасят... Разбирам да умре семейството ти или да ти ампутират главата![]()
и тогава си се депресирай колкото си искаш. Но както каза Zarity реплики от типа Той не ме обичааа...шси прережа вените..."
или
"Мама не ми дава да са напия....шси прережа вените"
са си направо за под съд.
Няма смисъл да изпадаш в депресия... живей си живота. Аз лично съм се депресирала веднъж когато ми умря кучето но това беше два дена и ми мина![]()
![]()
Не са ли?Първоначално написано от dimi93
![]()
Добре го доказа...Първоначално написано от dimi93
![]()
Ако не е било заради токиото щял да се самоубиеНе ти вярвам.. Ако наистина си в депресия отиди на лекар.. тук с нищо не можем да ти помогнем...
![]()
В момента съм в депресия и се чувствам мега, хипер гадно и имам чувството, че всичко минава на бавен кадър и някой като ми говори нещо не мога да разбера кво ми говори, понеже съм отнесена в безсмислени мисли....Ох дори това, което написах звучи супер тъпо...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
йога и медитацияи тая тема ще западне мн бързо
![]()
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
същата съм и аз + това искам да съм самаПървоначално написано от iiordanova
не точно депресия..много силно е казано .. по-скоро изпадам в някакви настроения дето никой не искам да ме занимава![]()
В момента съм и гадното е,че ми се случва доста често
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
В депресия-не,никога не съм изпадала..и дано да не се случва никога.
Като всеки нормален човек съм имала дни без настроение,дни,в които искам да съм сама..обмислям разни работи и ми е кофти,но само толкова.Никога не съм била изцяло в лошо настороение за дълъг период.
I'm not in love this time,this night...
Аз съм в пернаментна депресия 24/7 заради липсата на много секс и многото сън.
Форми:
-Агресивност
-Неадекватност
-Непукизъм
-Шизофринизъм
-Биене на Мечо
-Сарказъм
Self Наранявания-няма за момента
Изход- Кафе с бита светана
Тази година си беше пълна с всякакви случки:добри и лоши.
Първата половина беше супер... влюбих се, връзката ми вървеше като по вода. Имах приятели, добри оценки. После всичко тръгна наопаки. Сега макар, че са празници, се чувствам адски гадно. Нямам приятели. Връзката ми върви и аз не знам какДаже не ми се и пише... просто се чувствам страшно сама.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Dude, не са ти нужни приятелиПървоначално написано от mechtaq_za_teb
Аз също нямам много. Т.е. и аз нямам, имам само добри познати и 1 или 2ма истински приятели. Просто нужни са ти 1 или 2ма. Отностно приятели не мога да кажа, че съм самотен, защото познавам много добре хората до себе си, тези които наричам приятели, и знам, че всичко мога да им кажа и за всичко мога да разчитам на тях. И най-близката ми приятелка т.е. човека който ми е повече от сестра та с това момиче се запознахме точно в този форум. Мисалта ми е, че приятели винаги можеш да си намериш (е едва ли ще са като моите :P ) НО ПРИЧИНАТА ЗА ДЕПРЕСИЯ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЛИПСАТА НА ПРИЯТЕЛИ!
А от какво може да е бе,малоумна краво.Даже незнам мъжко ли си женско ли си,ама ако си момче ще е страшно. Да не ми кажеш че не ти трябват приятели!Ми кво ти трябват?!Гадже!?Ама не ме изнервяйте сега че съм в добро настроение....Първоначално написано от dimi93
Да ви....в емовските прости тикви.
Брях,брях