- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко от вас са в депресия или са изпадали тази година...
Исках да кажа, че не и трябват шумни компании с които да се напива, пуши да се дрогира. Да са най-яките. Да са правят на вище ма кой съм. На номер 1 !!! Искам да кажа, че не може да изпадне в депресия защото не е фешънка и защото не е най най пополярния човек в града и в даскалото си. АИ ДА МОМЧЕ СЪМ!Първоначално написано от Zarity
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P :P :P :P :P :P :P
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Спрете да използвате думи, без да знаете значението им, просто защото звучат интелигентно.
Депресията е диагноза. Това е заболяване.
И сега да не ми заговорите за преносен смисъл. Няма да се получи.
gorska... и аз съм същата..имам някои много весели дни и някои много сдухани..
Пример- значи тово беше един много сдухан ден, в който ме дразнеха всички. Дори и приятелката ми. И значи вече сме последин час и сме си събрали компанията на задните чинове и си ръсим простотии. Изведнъж млъкнахме и аз избухнах в необуздан смях и след това в рев. Всички си почнаха да питат "кво ти има" а аз всъщност не знаех кво ми има. Госпожата стоеше и ме глидаше със зяпнала уста...видя че ми е зле и на всичкото отгори незнам защо ме накара да превеждам урока( по английски) часа свърши когато бях в началото и всички излазохо..приятелите ми ме успокоиха и така..просто на последък ми се беше насъбрало много щото не ми се разпраяше и си го събирах в себе си и то просто трябваше да излезе от някъде..после се чувствах лека ката перце, макар че можеше да се размине и без това. Сега не обръщам толкова внимание и не задържам излишните емоции в себе си...Е то понъкога няма начин!!!![]()
![]()
ПС: не съм ЕМО..никак дажее![]()
И аз се опитвам да обясня това,но все пак кой да го чуе...Първоначално написано от ThroughStruggle
![]()
Брях,брях
Ооо беше си депресия . Ама един човек ми помогна да се справя с това .. същия,който ме докара до там в интерес на истината,но няма значение.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!