- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е .. ?!
Възможно ли е да сте с някой дълго време (да кажем от 6 месеца+ ), той да ви обича, но въпреки това вие да не сте го заобичали за това време? Възможна ли е връзката ви да се крепи само на обичта на единия от двама ви? А ако вие сте на мястото на обичащия, а не получавате любов от половинката си бихте ли останали при него/нея?
п.с. Причината да пусна темичката е една близка приятелка, която е в подобна ситуация ии исках да разбера вашето мнение..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Като твой приател отговарям -Ако само единия е обичащия,значи тази връзка няма бъдеще .Една щастлива връзка се крепи на любов и от двамата![]()
не
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
според мен приятелката ти няма какво да чака.. хората не се "заобичват" колкото и време да и се даде.. резултат няма да има.. любовта или я има и от двете страни в една връзка,или не съществува истинска връзка..
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.
мисля 4е е възможно на много хора им е нужно пове4е време да заоби4ат някого,все пак това не озна4ава 4е няма никави 4уства,привързаност....
Такава връзка има смисъл ако се 4устват добре заедно и ако все пак има споделяне на някакви 4уства.
Ако е несподелена , то е невъзможна...
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
доста сад.
1 птичка , пролет не прави !Първоначално написано от revolver
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Някои хора обичат да обичат, други да бъдат обичани
в момента обичам едно момиче, но тя не ме
Т'ва изобщо не ми пречЕ
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
От такива връзки смисъл няма. Веднъж направих грешката да тръгна с някои, в който не бях влюбена, като очаквах, че с времето ще стане, но не стана..
познаваш ме и знаеш какво ми се случи
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Първо дай определение какво е да обичаш и какво е да те обичат.Аз знам,че обичам мама,за мацките не съм се замислял майна.![]()
Връзка не на Любов,а на Секс е това
даПървоначално написано от Hilary_
Не можеш да си сигурен.Първоначално написано от aciko
Човекът изпитва необходимост да бъде обичан. И понякога, когато не намираш в кого да се влюбиш, ако мога да се изразя така, си способен да си с някого, просто защото той те обича. Защото ти харесва да се чувстваш значим.
Така че на темата - да, мисля, че е възможно. Но мисля и че тази връзка ще завърши много неприятно, когато момичето се влюби.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
аз ако съм обичащия, ше си поговоря сериозно с момичето, ше се уточним.. не е длъжна да прави каквото не иска, аз не задължавам никого да е с мене..Първоначално написано от Hilary_
Може ако връзката продължи още и момчето да се влюби,но тъй като не е проявило никакви чувства до сега е слабо вероятно,но не и невъзможно.Първоначално написано от LadyDi
Хм. Нещо не те разбрах.Първоначално написано от aciko
Аз предположих, че във връзката момичето НЕ е влюбено. И когато срещне някой, в когото да се влюби, тогава ще има мнооого наранени![]()
Първоначално написано от w0sh
Sometimes i don't know why we'd rather live than die... We look up towards the sky for answers to our lives.![]()
Брао брао супер яката песен !
![]()
Бих, до едно време. Изискванията са много секс и да ми изпълнява желанията. Когато ми писне - черта.Първоначално написано от Hilary_
Temet Nosce
벨야카
Ми не знам,аз от поста разбрах,че приятелката й е потърпевшва,и сега иска съвет от някой.Но няма значение,исках да кажа,че този който не е влюбен,с времето ако продължи връзката може и да се влюби.Първоначално написано от LadyDi
А аз исках да кажа, че може да се влюби в ДРУГ. И тогава става мазало.Първоначално написано от aciko
Мхм тогава се получава много тънка ситуация,в която или въртиш и двамата/двете или единия остава тотално разочерован!
Възможно е.Първоначално написано от Hilary_
Възможно е до едно време...после,как да кажа става някак трудно.Ако човек вижда че половинката му не отговаря на очакванията,не влага чувства във връзката,то просто няма смисъл,защото една връзка се гради от двама.Първоначално написано от Hilary_
Не.Първоначално написано от Hilary_