- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е .. ?!
Такааам прочетох до тук мненията ви и мога да кажа на aciko i LadyDi, че сте на прав път .. ситуацията пр нея е точно такава, тя го обича, но той нея не .. това ме накара да пусна темата .. обяснявала съм й хиляди пъти, че такава връзка няма голямо бъдеще и, че може да намери човек до себе си, който да я обича истински и да я цени .. но тя си знае нейното .. както и да е аз няма да й се бъркам в живота .. но напоследък стана точно така както вие казахте .. намери си друг, но не се е влюбила все още .. после той направи някои доста груби грешки спрямо нея, тя си го върна с другото момче и сега казано иначе е с двама ..![]()
![]()
Моето мнение е, че не може да се крепи връзката само от една страна .. трябва да си доста наивен, за да бъдеш при човек, който знаеш, че надали ще те заобича някога .. така само ти страдаш от изхода на ситуацията ..
п.с. тия дето се опитват да ми акат в темата ще съжаляват .. особено единия!!!!![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Бях така в началото с моя приятел. Към 6-7 месеца не усещах толкова силните чувства, а по-скоро симпатии и привързаност. Но с времето чувствата прерастнаха в любов...
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Връзка от един човек не съществува това че пича е с приятелката ти без да я обича ми подсказва че му харесва да е обичан един вид си прави душевна чикия![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
не мисля
Просто аз
има два варианта, поне според мен, в които е възможно. Първият е връзката да е само секс. Тогава единият, макар да не обича своята половинка, седи с него само и само заради секса. Другият вариант е той или тя да чувства необходимост от тази връзка, тоест или да не иска да нарани другия, или просто да не бъде сам или още причини, но да чувства необходимост от тази връзка, макар че е без любов от негова/нейна страна. Друг вариант според мен няма, освен този, в който връзката не може да продължи.
Не е възможно, при нормални индивиди. Щом се е случило - субекта има проблеми.Първоначално написано от Hilary_
Двамата нямат връзка. Само се залъгват, много жестоко.
Не. Връзката е между двама => инициативата трябва да я има и от двете страни.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Дам... трябва и двамата да се обичат... Иначе нямат шанс да са дълго време заедно.
Трагедията е пълна...
моето мнение е че момичето няма правото да залъгва момчето..гадно е да си лъган.. особено от човека когото обичаш![]()
I don`t care .. ;] ..