.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мега фен Аватара на Hilary_
    Такааам прочетох до тук мненията ви и мога да кажа на aciko i LadyDi, че сте на прав път .. ситуацията пр нея е точно такава, тя го обича, но той нея не .. това ме накара да пусна темата .. обяснявала съм й хиляди пъти, че такава връзка няма голямо бъдеще и, че може да намери човек до себе си, който да я обича истински и да я цени .. но тя си знае нейното .. както и да е аз няма да й се бъркам в живота .. но напоследък стана точно така както вие казахте .. намери си друг, но не се е влюбила все още .. после той направи някои доста груби грешки спрямо нея, тя си го върна с другото момче и сега казано иначе е с двама ..

Моето мнение е, че не може да се крепи връзката само от една страна .. трябва да си доста наивен, за да бъдеш при човек, който знаеш, че надали ще те заобича някога .. така само ти страдаш от изхода на ситуацията ..

п.с. тия дето се опитват да ми акат в темата ще съжаляват .. особено единия!!!!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Бях така в началото с моя приятел. Към 6-7 месеца не усещах толкова силните чувства, а по-скоро симпатии и привързаност. Но с времето чувствата прерастнаха в любов...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Връзка от един човек не съществува това че пича е с приятелката ти без да я обича ми подсказва че му харесва да е обичан един вид си прави душевна чикия
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    [На Метри От Земята]
    не мисля
    Просто аз

има два варианта, поне според мен, в които е възможно. Първият е връзката да е само секс. Тогава единият, макар да не обича своята половинка, седи с него само и само заради секса. Другият вариант е той или тя да чувства необходимост от тази връзка, тоест или да не иска да нарани другия, или просто да не бъде сам или още причини, но да чувства необходимост от тази връзка, макар че е без любов от негова/нейна страна. Друг вариант според мен няма, освен този, в който връзката не може да продължи.

Скайп - dark_elf2

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Възможно ли е .. ?!

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Възможно ли е да сте с някой дълго време (да кажем от 6 месеца+ ), той да ви обича, но въпреки това вие да не сте го заобичали за това време? Възможна ли е връзката ви да се крепи само на обичта на единия от двама ви? А ако вие сте на мястото на обичащия, а не получавате любов от половинката си бихте ли останали при него/нея?
    Не е възможно, при нормални индивиди. Щом се е случило - субекта има проблеми.

Двамата нямат връзка. Само се залъгват, много жестоко.

Не. Връзката е между двама => инициативата трябва да я има и от двете страни.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Дам... трябва и двамата да се обичат... Иначе нямат шанс да са дълго време заедно.
    Трагедията е пълна...

Re: Възможно ли е .. ?!

моето мнение е че момичето няма правото да залъгва момчето..гадно е да си лъган.. особено от човека когото обичаш
    I don`t care .. ;] ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си