.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Трябва ми рецепта за "Разлюбване"

Добър ден.. На 20 години съм и съм мн влюбен в приятелката си... Но тя несщо напоследак се даржи хладно и неоценява това което правя за нея... Неискам да съм с човек който не ме цени и не ме уважава.. Искам да НЕ я обичам но НЕмога... Кажете ми ако знаете как най-лесно може човек да се отарве от тъпата химична реакция наречена Любов !!!
    Искам да спра чуствата си към тази жена... Дайте ми съвет моля ви!
    da

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    1во време ти е вече да си разбрал, че такива рецепти няма. 2ро не мислиш ли, че може да има някаква причина тя да се държи хладно, която да не се отнася до теб/напр. да има проблеми с родителите, приятели или нещо от сорта/?

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от gumatapora
    OMG! mn ste zle vsi4ki zaklevam se!! zakfo li mi trqbvashe da puskam tema vobshte... az vi pitam za savet kato 4ovek 4e imam problem.. vie mi se pravite tuka na mn umni... abe q Fuсk off !!!
    Брат , кво се палиш .. погледни на 20 години си ... а питаш тук кадето 60 % от потребителите са не по-голями от 16 17 години ... помисли си малко какво трябва да направиш , откачай синджира и да пасе трева тая овцЪ ... жени колкото щеш !!!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Направи като мене ако едно момиче се държи хладно е време да станеш задник направи го и за 2-3 седмици ще стане като котенце

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Нищо лично човек ама ти си на 20 и питаш за рецепта за разлюбване няма как да не те ебават Не си ли чувал проблемите правят от хлапето мъж така че се справяй сам щото чакаш ли на гърба на другите ще си останеш пишлегара който гледам че все още си
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от pe6osa
    Направи като мене ако едно момиче се държи хладно е време да станеш задник направи го и за 2-3 седмици ще стане като котенце
    Много грешно! На мен са ми го правили това и в последствие както той се правеше на задник, аз го направих на още по-голям. Така че няма универсална "рецепта". Ако е по-глупавичка и позволява да се държат зле с нея, ще стане, обаче ако не... Какво да ти кажа, става с много силна воля, а думата "лесно" не мога да я свържа с нищо относно любовта. Няма лесни неща тук. Става, не е невъзможно, ама трябва да си такъв инат, че повече да няма да къде и като кажеш нещо наистина да сложиш точка.
    П.п. На 20 си, трябва да знаеш, че нито е лесно, нито има изпитан начин, по който винаги става.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Няма такава рецепта,както ти самия знаеш !!!
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от flowerlina
    1во време ти е вече да си разбрал, че такива рецепти няма. 2ро не мислиш ли, че може да има някаква причина тя да се държи хладно, която да не се отнася до теб/напр. да има проблеми с родителите, приятели или нещо от сорта/?
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен
    има такава рецепта!
    вика и се непукизъм и мацки (плюс алкохол, който пие). действа на 100%

Виш са едвали аз,, която съм на 14 мога да ти дам много адекватен съвет..Но според мен, щом толкова я сбичаш я попитай или разбери каква е причената да се държи така! НЕ де отказвай от нея така лесно..
    Цветослав Радков

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си