.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Голям фен

Какво да направя, не знам...

Хора, набързо... моят приятел е с изкълчен крак и то сериозно, подут е доста, но аз все мислех, че преувеличава. Извиках го да дойде с мен да купим подарък на баща ми, понеже утре има рожден ден и той накуцваше още. След това бяхме в нас, гледахме тв, малко на PC, после той искаше секс, но бяхме в нас, а нашите не чукат, когато влизат в стаята и се случи един път замалко да ни хванат. Отказах му. По-късно той реши да тръгва, облече се, аз му хванах ръката и го дръпнах леко към мен, изведнъж почервеня целия, изръмжа направо (може би е свързано със сухожилията, не каза), изведнъж изчезна, целуна ме ей така с думите "благодаря за приятната вечер" (иронично). Писа ми смс след около 20 минс... : "Не ме търси повече, направо рухнах" ...

Какво да правя, хора? Изключил си е gsm-a, нашите не ме пускат да изляза. Връзката е сериозна повече от десет месеца и наистина се обичаме. Осъзнавам, че съм се държала отвратително и Ви моля за съвет!
    Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145

Град
    У нас      Зодия: Везни                Касичка: Милиони
    Гадно. Има голям шанс да ти е приключила връзката. След 1-2 дена го потърси и ако не те иска не напъвай много. Разбирам го човека

умри
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Град
    У нас      Зодия: Везни                Касичка: Милиони
    А и я дай малко повече инфо. Как си се държала ти с него?

Голям фен

са

Ами... подцених това, че адски го боли крака. Отказах да изпълня желанията му. Той прави всичко за мен, а аз може би не всичко за него...
    Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145

Град
    Знам ли и аз,майна

Re: са

Цитирай Първоначално написано от Dizziness
    Ами... подцених това, че адски го боли крака. Отказах да изпълня желанията му. Той прави всичко за мен, а аз може би не всичко за него...
    Не го заслужаваш неблагодарна кучка такава

Голям фен

д

golqmumnik -> Никът не ти ходи.

Град
    Знам ли и аз,майна

Re: д

Цитирай Първоначално написано от Dizziness
    golqmumnik -> Никът не ти ходи.
    Не думай,май те жегнах,а,подло женско същество такова

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Да бееее, така се слага край на сериозна връзка..

Вероятно е нещо моментно, потърси го утре..

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от Linns

И аз така мисля , потърси го и му се извини ... мисля че има нужда .. а и защо си го тормозила като го е болял кракът .. знаеш ли колко е гадно да те боли глезена , да накуцваш да ходиш подире на някоя фуста ... малко си неблагодарна към това момче ... заслужава повече внимание !!!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    мързи ме да чета
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Супер фен
    бегай ве, земи ме мене. и трите ми крака са чук!

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    ^

Re: Какво да направя, не знам...

емии малко си прекалила! .. може би и малко загриженост за състоянието му щеше да е добре.. разбирам го, че се е чувствал гадно, но 1 10 месечна връзка не може да приключи така, значи изчакай известно време и го потърси и ако всичко се оправи, грижи се за него малко повече все пак сте 2ма в тая връзка..малко егоистче си падаш внимавай
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Valento

И аз така мисля , потърси го и му се извини ... мисля че има нужда .. а и защо си го тормозила като го е болял кракът .. знаеш ли колко е гадно да те боли глезена , да накуцваш да ходиш подире на някоя фуста ... малко си неблагодарна към това момче ... заслужава повече внимание !!!
    Напълно съгласна съм..!!!
    Наистина го потърси и му се извини - И ако ти "прости" - друг път не прави така
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от Valento

Съгласна съм и с двете,извини му се,когато се чуете,много гадно си се държала с него,но поне и ти го осъзнаваш! Станало му е гадно,че не го разбираш и че си го "тормозила",затова може би ти е изпратил такъв СМС,потърси го,но не забравяй да се извиниш!

Дъъ? какво се е държала лошо,защото е отказала да прави секс с него ли?Тва, че го боли кракът не значи,че тя трябва да изпълнява всяка негова прищявка...
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Странно ..
    Сега стоим и аз и ти ,не знаем как да си простим и нека мълчим не казвай нищо всичко се топи, ако искаш забрави..

Цитирай Първоначално написано от Alli
    Дъъ? какво се е държала лошо,защото е отказала да прави секс с него ли?Тва, че го боли кракът не значи,че тя трябва да изпълнява всяка негова прищявка...
    Мислех,че съм само аз тази,която осъзнава че той е едно разглезоно момченце

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Е да той човека е с подут крак и ти го викаш да идва с теб да обикаля ама той като си поиска секс ти не може да му го дадеш ...Много двулично

--------------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си