- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя, не знам...
Хора, набързо... моят приятел е с изкълчен крак и то сериозно, подут е доста, но аз все мислех, че преувеличава. Извиках го да дойде с мен да купим подарък на баща ми, понеже утре има рожден ден и той накуцваше още. След това бяхме в нас, гледахме тв, малко на PC, после той искаше секс, но бяхме в нас, а нашите не чукат, когато влизат в стаята и се случи един път замалко да ни хванат. Отказах му. По-късно той реши да тръгва, облече се, аз му хванах ръката и го дръпнах леко към мен, изведнъж почервеня целия, изръмжа направо (може би е свързано със сухожилията, не каза), изведнъж изчезна, целуна ме ей така с думите "благодаря за приятната вечер" (иронично). Писа ми смс след около 20 минс... : "Не ме търси повече, направо рухнах" ...![]()
Какво да правя, хора? Изключил си е gsm-a, нашите не ме пускат да изляза. Връзката е сериозна повече от десет месеца и наистина се обичаме. Осъзнавам, че съм се държала отвратително и Ви моля за съвет!![]()
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
Гадно. Има голям шанс да ти е приключила връзката. След 1-2 дена го потърси и ако не те иска не напъвай много. Разбирам го човека![]()
умри![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
А и я дай малко повече инфо. Как си се държала ти с него?
Ами... подцених това, че адски го боли крака. Отказах да изпълня желанията му. Той прави всичко за мен, а аз може би не всичко за него...
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
Не го заслужаваш неблагодарна кучка такаваПървоначално написано от Dizziness
![]()
golqmumnik -> Никът не ти ходи.![]()
Не думай,май те жегнах,а,подло женско същество таковаПървоначално написано от Dizziness
![]()
Да бееее, така се слага край на сериозна връзка..![]()
Вероятно е нещо моментно, потърси го утре..![]()
И аз така мисля , потърси го и му се извини ... мисля че има нужда .. а и защо си го тормозила като го е болял кракът .. знаеш ли колко е гадно да те боли глезена , да накуцваш да ходиш подире на някоя фуста ... малко си неблагодарна към това момче ... заслужава повече внимание !!!Първоначално написано от Linns
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
мързи ме да чета
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
бегай ве, земи ме мене. и трите ми крака са чук!
емии малко си прекалила! .. може би и малко загриженост за състоянието му щеше да е добре.. разбирам го, че се е чувствал гадно, но 1 10 месечна връзка не може да приключи така, значи изчакай известно време и го потърси и ако всичко се оправи, грижи се за него малко повече все пак сте 2ма в тая връзка..малко егоистче си падаш![]()
внимавай
![]()
I don`t care .. ;] ..
Напълно съгласна съм..!!!Първоначално написано от Valento
Наистина го потърси и му се извини -И ако ти "прости" - друг път не прави така
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Дъъ? какво се е държала лошо,защото е отказала да прави секс с него ли?Тва, че го боли кракът не значи,че тя трябва да изпълнява всяка негова прищявка...![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Странно ..![]()
Сега стоим и аз и ти ,не знаем как да си простим и нека мълчим не казвай нищо всичко се топи, ако искаш забрави..
Мислех,че съм само аз тази,която осъзнава че той е едно разглезоно момченцеПървоначално написано от Alli
Е да той човека е с подут крак и ти го викаш да идва с теб да обикаля ама той като си поиска секс ти не може да му го дадеш ...Много двулично![]()
![]()
--------------------------------------------------------