- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мастубрация преди секс?
Мастурбация преди секс - по-бавно вдигане или по-бавно свършване?
Момче съм.
Бъди творец, но твори и простотия
До колкото знам при момчетата ,ако са мастурбирали преди секс може по време на секса да неим става и да се изложат.Първоначално написано от torresinho
Как да забавя свършването тогава?
Бъди творец, но твори и простотия
Защо трябва да го забавяш свършваш си после малко почивка и след това може пак нищо не ти пречиПървоначално написано от torresinho
моляПървоначално написано от torresinho
Много зависи колко време мастурбираш преди секс,т.е ако свършиш и след 2 мин приятелката ти каже "хаде да го направим" няма да можеш да дигнеш самолета отново.Трябва му извесно време почивка 10-15 мин и пак
![]()
по-бързо остаряване само тва щи донесе
GTA Stunting
при всеки е различно аз като свърша първия път след минута точно само се мия и пак съм готов...
Като наближи моментът да гръмнеш шампанското поеми дълбоко въздух и го задръж, преглътни няколко пъти, леко забави темпото, може да използваш момента да смените позата, мисли си за нещо разсейващо (ама не прекалино много, че да не клюмнеш). Веднъж успееш ли да се сдържиш, точно преди изпразването, ще имаш дълга фаза на плато. И не забравяй, понякога 2 страстни минути са повече от 1 час досада.
По-бавно свършване. Затова го правим все пак. Почивката е задължителна естествено.Първоначално написано от torresinho
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Както ти казаха се опитай да се сдържиш, а т'ва с мастурбацията става ама може да има гадни последствия![]()
![]()
А защо не си земеш презервативи на DUREX, които са забавящи.
Първоначално написано от t0d1t0
Просто аз