- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Съвети и още нещо :)
Здравейте на всички, днес се регистрирах,но чета форума от около две години и си нямам на идея защо не се бях рег. до сегаНаистина има интересни неща и реших да направя нова тема (извинявам се ако има подобна) Живо се интерсувам от мода във всичките и аспекти - грим , бижута , аксесоари и ест. дрехи.Отделям много време на това и ще се радвам ако мога да помогна с нещо.Ще се радвам и ако тук в тази тема си споделяме идеи за дрехи , комбинации, материи и прочие и ще бъда истински щастлива ако някои има нужда от съвет и се обърне към мен.Не ме разбираите погрешно не се изкарвам голяма специалистка и тем подобни , просто това ми е страст и много искам да помогам на другите да изглеждат добре ( не че не го могат и без мен
)
Сега наближават балове и ако мога да помогна на бъдещите абитуриенти с идеи ще бъде супер.Имам цял куп снимки на рокли и цветови комбинациимога да ви кажа и какви цветове и кроики ще ви отиват ( работих 2 лета в модна къща като консултант ) Дано ви бъде от полза и съжалявам ако съм ви загубила времето.
Целувки..![]()
Целта оправдава средствата !