.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Проблем :(

Проблем :(

Е моята история е такава...
    преди 8 месеца се запознах с едно момиче, не и обръщах никакво внимание.... но преди 4 месеца се започнаха едни доста дълги разговори... видяхме се всичко ок.... но осъзнах че я харесвам... не ме разбирайте погрешно с доста момичета съм бил, тя разбра за чувствата ми но каза че мен не може да ме възприеме като нещо друго освен приятел, и сега вече 4 месеца по-късно, все още си пиша с нея говорим т.н... но чувствата не отминават..!? И сега съм в безисходица, досега не ми се е случвало подобно нещо... Излизах с други момичета през това време, но просто съвеста не ми дава да предприема нещо друго... Доста неща имаме общи, но и доста различия. Много грешки направих с нея, и аз незнам защо.... Е някой някакъв съвет

Голям фен Аватара на FantaMen
    Ами виж сега пич...Понякога времето лекува но в други случай то просто те измъчва... колкото и да я харесваш просто трябва да се примириш някога нещата просто не стават... Отдели едно място за нея в сърцето си и можеш да останеш само със спомена за нея... Ако искаш опитай още веднъж нищо не ти пречи но първо премисли какво ще стане ако още е на същото мнение и дали ще можеш да го понесеш отново.. Надявам се да си ме разбрал.
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Супер фен Аватара на nymphadora
    абеее,ако е от твоя град [щот тва не го разбрах] бъди по настоятелен,но не нахален всмисъл опитай се първо да си и добър приятел,пък кой знае... :P

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ей го следващия.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    начупи й физиономията и я изнасили, така чувствата ще изчезнат :>
    GTA Stunting

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Еее стига де, пита момчето не го нападай все пак нали за това е Форума.
    А колкото до твоя въпрос : пробвай пак (ама гледай да не си нахален ) и ако не се получи просто продължи. Ако неможеш да я забравиш както казаха по-горе отдели едно място в сърцето си за нея ( нека е някаде забутано ) и продъжи напред не се обвинявай и смозалъгвай че е заради теб не се е получило или нещо такова ( има и такива случей ).
    Това е което мога да ти кажа незнам дали ще е от полза.
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Еми пич трябва да се примириш или както казаха по-нагоре да бъдеш по-настоятелен. Смисъл не да и повтаряш какво чувстваш ,а да и го покажеш Когато почнеш да и го показваш с жестове може да събудиш чувствата у нея

--------------------------------------------------------

1.От един град сме...
    2.Вече нямам какво повече да показвам, каквото съм могъл направил съм го.... Oпитвам се да я забравя но, някак не се получава Проблема е че аз не искам някое друго момиче е точно това

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от NoLeafClover
    1.От един град сме...
    2.Вече нямам какво повече да показвам, каквото съм могъл направил съм го.... Относно това опитвам се да я забравя но, някак не се получава
    Отишъл ли си лице в лице да я попиташ дали те харесва и дали иска да сте нещо повече от приятели?? И да и кажеш ,че много я харесваш .

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Еми нищо не можеш да направиш..щом не те харесва .Опитай се малко да спреш да пишеш с нея..може би така ще я забравиш.

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от NoLeafClover
    1.От един град сме...
    2.Вече нямам какво повече да показвам, каквото съм могъл направил съм го.... Относно това опитвам се да я забравя но, някак не се получава
    Отишъл ли си лице в лице да я попиташ дали те харесва и дали иска да сте нещо повече от приятели?? И да и кажеш ,че много я харесваш .
    Да... но, отговора бе че мен не може да ме възприеме като нещо повече от приятел.... а тоз отговор направо ме заби в земята.. : (

Пък и не искам да и се меся точно сега защото си има връзка а в крайна сметка за мен приятелството е по-важно...

Щом приятелството е по-важно го запази ... ако някой ден приключи със сегашната и връзка и още я харесваш опитай се пак .. но не веднага след като са скъсали де изчакай .. може пък да почувства нещо .. емии късмет

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ем приеми че си лузър и не те иска за гадже. Спри да се правиш на п*тка и си стъпи на краката. Никой не обича лигльовците, момичетата още по малко.

А да и ако не си противоречиш в коментарите ще е добре.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Ти си нейната приятелка
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    има няколко варианта
    1 тя те има само за приятел още от началото,затова и не иска нещо повече
    2-харесвала те е ,но й е писнало да те чака да се престрашиш-пак отиваш към катогорията просто приятел
    3-мацката има железни нерви,наистина те харесва и чака най-накрая да спреш да се държиш като пъзльо и да покажеш ,че си здравомислещо,пораснало същество..
    ако извадиш късмет и е 3тия случай-стига си мислил,а действай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си