.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Какво подяволите да правя ????

Значи от доста време ми беше симпатично 1 момиче и наскоро на 1 купон нещо се погушкахме ма нищо повече почнах да я харесвам вече тя си имаше гадже ма се пак ... почнах скайп ала бала и след няколко дни направо и казах ако иска и има желание да излезем тия дни тя излезе от скайп говорих с 1 нейна приятелка и тя ми каза че незнаела какво да ми каже и тн. както и да е после пак си лафихме ала бала се 1 нищо не съм я питал .. не бях в Сф. няколко дни и си писахме някви смс-и (тя беше 1) после имаше пак купон същия ден скъса с гаджето си .. и се забихме на сутринта се държеше се 1 нищо не е станало !?!? на др. ден разбрах че се е сдобрила с приятеля и май ... незнам незнам хора толкова е оплетено и направо незнам какво става и какво да правя нон стоп мисля за нея не искам да я плаша с чувствата си предполагам и тя има някакви ама..... в мен ли е проблема тя ли е странна ?? споделете мнение ..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Проблемите са >1 и всичките са в тебе

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на nymphadora
    що да са в него?оная не знае кво иска и по-добре я махай
    П.С Научи се да пишеш

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Щото личи от километри че е отчаян и неориентиран и неграмотен. Девойката си знае какво иска.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Ммм за мен тя знае какво иска ама не е и той виновен. Според мен тя просто те използва ии не иска нищо сериозно така че я зарежи. Не мисля че трябва да бъдеш с нея, по това което си написал мисля че тя не е за теб. Естествено това е мое мнение.
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Град
    Пловдив
    Научете се да пишете бе

като ви се проверяват грешки филология приятели... аз мисля че е друга целта на форума както и да е ... не съм отчаян просто съм много объркан какво да правя в следствие може би почвам да се отчаивам

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от nezabelejimata
    Ммм за мен тя знае какво иска ама не е и той виновен. Според мен тя просто те използва ии не иска нищо сериозно така че я зарежи. Не мисля че трябва да бъдеш с нея, по това което си написал мисля че тя не е за теб. Естествено това е мое мнение.
    +++

Цитирай Първоначално написано от mixtaype
    като ви се проверяват грешки фиология приятели... аз мисля че е друга целта на форума както и да е ... не съм отчаян просто съм много объркан какво да правя в следствие може би почвам да се отчаивам
    М`да,целта на форума е друг:да си помагаме..Но неграмотността ти привлича погледа повече
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mixtaype
    като ви се проверяват грешки фиология приятели... аз мисля че е друга целта на форума както и да е ... не съм отчаян просто съм много объркан какво да правя в следствие може би почвам да се отчаивам
    Първо, думата е ФИЛОЛОГИЯ.
    Второ, форумът е да си помагаме взаимно. А тей като гледам, ми се струва, че ти имаш по-голяма нужда някой да ти помогне по български език, отколкото в сферата на любовта.

А по конкретния ти проблем - разговор, разговор и пак разговор. Така се изчистват недоразумения. А така като гледам, доста неща не си доразбрал...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    София
    Заеби я- ако досега нищо не е предприела ,няма и да стане по-сериозна.
    'cause now I know
    It's not so far
    To where I go
    The hardest part
    Is inside me
    I need
    To just be.... (*)

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Яко тъпа е,явно,зарежи тая история
    Брях,брях

мм според мен не си струва.. един ден такаа а др онакаа.. разбирам че я харесваш мн ама... не си струва мое мнение !

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Щото личи от километри че е отчаян и неориентиран и неграмотен. Девойката си знае какво иска.
    точно така

Супер фен
    Винаги ще има един лауреат по българска филология който да каже "Научете се да пишете". Чак сте смешни

определено... аз не мога да ги разбера може ли такова нещо.. ми в даскало ше пишем какт тряа..че тука ако не пишем както си искаме..къде

охх айде пак ,, Научете се да пишете " аве хораааа тука сме да си помагамее не да давате съвети кой да се учи да пише и кой не пфф за нищо не стават помощите и съветите тука ! има сиг няколко потребители ,които дават свястни коментари.. евала на тях

а за проблема ...не познавам момичето .. мисля ,че те харесва,но явно е повече влюбена в другото момче .. дано се изясните

Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Винаги ще има един лауреат по българска филология който да каже "Научете се да пишете". Чак сте смешни
    А, я стига. Говорим за елементарна култура, правописни грешки не съм правил от втори клас, тъй че не си прав. Направо си е смешно на толкова години с правописните грешки още...
    По проблема - явно тя не е сигурна какво иска, може би още има чувства към приятеля си. Редно е да не я притискаш и да изчакаш малко. След това ако нищо не стане й кажи какво чувстваш и се изяснете.

LadyDi ти най вече можеш спокоино да идеш някаде и да си пръснеш кривия череп гаден комплексиран урод както и всички останали ФИЛОЛОЗИ да подчертая !!!! не съм на изпит по български език така че мога да пиша както си искам така че е**** се в г***!!!!!

ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ благодаря за разбирането добре че има и нормални хора който да помагат ...помогнахте наистина !!

Град
    Варна
    Аз и съвет съм ти дала, ама явно не си дочел поста до тази част.

Ама си голям мъж да ме напсуваш като последния селянин. И какво, по-добре ли се чувстваш?

Whatever, то си е за теб. И неграмотността, и темперамента

ми по скоро ти ме напсува не се чувствам по добре и бях прочел коментара ти ! просто ми писна от хора който гледат нещо да нахранят а не да помогнат каквато е всъшност целта на форума !

Град
    Варна
    Не съм те псувала. Цитирай къде те напсувах.
    Отправих ти елементарна забележка, защото считам, че е недопустимо за млад човек да не умее да пише на родния си език. Ти защо се почувства толкова засегнат? Не мисля, че съм те "хранила", дори напротив, опитах се да ти помогна за двете неща, за които се нуждаеш от помощ - българския език и любовния ти проблем.

Някакъв напредък по някое от тях?

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Проблемите са >1 и всичките са в тебе
    що пък в него.. тая си го разиграва, като некъв парцал, после той е виновния боже до къде стигнахмее..
    а по темата, човеко заеби я тая бе не си струва сляп ли си или не си, не знам ама ако искаш да бъдеш като послушно кученце.. продължавай! иначе .. я остави, да не би да е последната на тая земя!?
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Тя си има приятел,а ти ако продължиш ще си имаш нерви!
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

ми то на там вървят нещтата то няма друг начин ако искам да не и досаждам и да не се мъча наистина трябва да се откажа ... сега трябва да мисля как да си я избия от главата защото постоянно е там и не иска да се махне което много ме измчва....

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Абе кво всички лаете за тези миризливи правописни грешки...Езикът е средство за комуникация,а не наука,всички мн грамотни станахте изведнъж...Жалко е да няма нито 1 награда за научни открития на българин,не че не може да пише някой си...В другите езици не е толкова фатално да направиш грешка,важното е да те разберат,а тука в България е просто равносилно на "анти-патриотизъм"...

По темата - Човек,виждам и знам,че и ти искаш да я нахраниш тъпата кучка,която ти дава надежди,въпреки че не иска нищо с теб,така че давай!!!
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си