- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво подяволите да правя ????
а по спора ни LadyDi не ми се говори вече , не съм се засегнал , проблемите ми са само 1 и вече споделих кой е . А ти продължаваш да говориш иронично явно обичаш да дразниш хората !
Така еОсобено, когато ми се връзват.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Тъй, да се включа и аз в импровизираната ви дискусия и да отговоря на няколко въпроса поставени от потребителите.
Драги ми авторе - това че си опериран от чувство за хуимор си е твой личен проблем. Не прехвърляй вината у другите, затова че не можеш да общуваш качествено и ползвотворно. Точно Марина с нищо не те е обидила.
Опериран си и от интелигентност иначе нямаше да пускаш толкова дебилна тема, или поне нямаше да е толкова неграмотно и идиотски обяснена.
Ако имаш навършени 8 години нямаш никакво оправдание и извинение да не пишеш грамотно на български. Да добавя - навсякъде. На въпроса защо - няма да ти отговоря. А ако нямаш 8 навършени - връщай се обратно в 1 клас.
Относно проблемите ти - много са, ама наистина много. Това което си споделил е просто външно проявление на душевния ти хаос. Факта че се засягаш от съвсем невинни реплики пък е проявление на малкия ти опит(или липса на такъв изобщо) при общуването с хора. Неадекватния ти проблем пък е следствие от неопитността ти в контакти с момичета и неразбирането на отношенията момче-момиче. Пускането на тема и обясняването на проблема по идиотски начин е признак на ограничения ти словесен речник както и нисък коефициент на интелигентност. Неграмотно написаното пък е проявление на ниската ти езикова култура.
Викаш един е проблема, а
До потребителките които попитаха "Защо той е виновен?"
Защото има една приказка - "Не е луд, тозикойто яде баницата,а тоя дето му я дава." В нашиа случай автора се бута между шамарите, а щом е така нашата девойка що да не се възползва малко от предоставената възможност. Аванта никога не се отказва.
Драги ми авторе - преразгледай си поста, след това пусни един пак толкова неграмотно написан по адрес на майка ми и евентуално на майката на Марина. Така просто ще покажеш че всичко написано до тук е вярно.
И не забравяй - По добре да си мълчиш и да мсилим че си тъп, отколкото да си отвориш устата и да изчезнат всякакви съмнения.
GL&HF![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
....от колко време се опитвам да кажа това...Първоначално написано от mixtaype
![]()
`секи обаче си знае неговата..ми няа!ше си пишем както ни е кеф ! който не писал със `сичките запетайки и ``кФо-та`` и вече незнае да пише и тн.. еми.. все критикувате.. тфа че целта на форума е друга.. кой го интерва
![]()
![]()
погледнете се само..
![]()
![]()
^
Пак ли ще дъвчем до болка познатата тема.
Простичко правило- уважавай себе си първо. След това околните. Ако държиш на себе си - това е задължителното елементарно условие. Mен ми е неприятно да чета нещо неграмотно написано и да се чудя какво ли е имал предвид автора на писанието.
А ако не държиш на себе си - за чий аз ще се занимавам с теб?
Dr. Gregory House
.."направо и казах ако иска и има желание да излезем тия дни тя излезе от скайп"
^^ ето това показва, че дори и да има някакви намерениея каъм теб я е страх/срам/глупава е.
Ама и ти си глупав да и ходиш след г*за
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
ами явно не знае,какво иска![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
LadyDi май vladesbg нещо те защитаваобърни му внимание виж колко е начетено момчето ще си паснете
мойто мнение за него си остава долна отрепка хАУхАУхухах !!!!
по темата свършен факт всичко беше изяснено.
А ние с Лейдито сме любвници отдавна, късно си се сетил да ни сватосаш
Иначе - време беше.
Dr. Gregory House
Просто си личи елементарната и повърхностна злобичка. Какво да ти кажа на товаПървоначално написано от mixtaype
Мен повече ме вълнува какво стана с момичето.
елементарната и повърхностна злобичка хахаха споко Ladi просто се забавлявама с момичето просто не се занимавам повече сега сме си просто приятели така е и по добре
Поздравления. Най-удачния вариант.