.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    а по спора ни LadyDi не ми се говори вече , не съм се засегнал , проблемите ми са само 1 и вече споделих кой е . А ти продължаваш да говориш иронично явно обичаш да дразниш хората !

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Така е Особено, когато ми се връзват.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Тъй, да се включа и аз в импровизираната ви дискусия и да отговоря на няколко въпроса поставени от потребителите.

Драги ми авторе - това че си опериран от чувство за хуимор си е твой личен проблем. Не прехвърляй вината у другите, затова че не можеш да общуваш качествено и ползвотворно. Точно Марина с нищо не те е обидила.

Опериран си и от интелигентност иначе нямаше да пускаш толкова дебилна тема, или поне нямаше да е толкова неграмотно и идиотски обяснена.

Ако имаш навършени 8 години нямаш никакво оправдание и извинение да не пишеш грамотно на български. Да добавя - навсякъде. На въпроса защо - няма да ти отговоря. А ако нямаш 8 навършени - връщай се обратно в 1 клас.

Относно проблемите ти - много са, ама наистина много. Това което си споделил е просто външно проявление на душевния ти хаос. Факта че се засягаш от съвсем невинни реплики пък е проявление на малкия ти опит(или липса на такъв изобщо) при общуването с хора. Неадекватния ти проблем пък е следствие от неопитността ти в контакти с момичета и неразбирането на отношенията момче-момиче. Пускането на тема и обясняването на проблема по идиотски начин е признак на ограничения ти словесен речник както и нисък коефициент на интелигентност. Неграмотно написаното пък е проявление на ниската ти езикова култура.

Викаш един е проблема, а

До потребителките които попитаха "Защо той е виновен?"

Защото има една приказка - "Не е луд, тозикойто яде баницата,а тоя дето му я дава." В нашиа случай автора се бута между шамарите, а щом е така нашата девойка що да не се възползва малко от предоставената възможност. Аванта никога не се отказва.

Драги ми авторе - преразгледай си поста, след това пусни един пак толкова неграмотно написан по адрес на майка ми и евентуално на майката на Марина. Така просто ще покажеш че всичко написано до тук е вярно.

И не забравяй - По добре да си мълчиш и да мсилим че си тъп, отколкото да си отвориш устата и да изчезнат всякакви съмнения.

GL&HF

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от mixtaype
    ми по скоро ти ме напсува не се чувствам по добре и бях прочел коментара ти ! просто ми писна от хора който гледат нещо да нахранят а не да помогнат каквато е всъшност целта на форума !
    ....от колко време се опитвам да кажа това... `секи обаче си знае неговата..ми няа!ше си пишем както ни е кеф ! който не писал със `сичките запетайки и ``кФо-та`` и вече незнае да пише и тн.. еми.. все критикувате.. тфа че целта на форума е друга.. кой го интерва погледнете се само..

Град
    В мислите на хората
    ^
    Пак ли ще дъвчем до болка познатата тема.

Простичко правило- уважавай себе си първо. След това околните. Ако държиш на себе си - това е задължителното елементарно условие. Mен ми е неприятно да чета нещо неграмотно написано и да се чудя какво ли е имал предвид автора на писанието.

А ако не държиш на себе си - за чий аз ще се занимавам с теб?

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    .."направо и казах ако иска и има желание да излезем тия дни тя излезе от скайп"
    ^^ ето това показва, че дори и да има някакви намерениея каъм теб я е страх/срам/глупава е.
    Ама и ти си глупав да и ходиш след г*за
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ами явно не знае,какво иска
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

LadyDi май vladesbg нещо те защитава обърни му внимание виж колко е начетено момчето ще си паснете мойто мнение за него си остава долна отрепка хАУхАУхухах !!!!

по темата свършен факт всичко беше изяснено.

Град
    В мислите на хората
    А ние с Лейдито сме любвници отдавна, късно си се сетил да ни сватосаш

Иначе - време беше.

Dr. Gregory House

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mixtaype
    LadyDi май vladesbg нещо те защитава обърни му внимание виж колко е начетено момчето ще си паснете мойто мнение за него си остава долна отрепка хАУхАУхухах !!!!

по темата свършен факт всичко беше изяснено.
    Просто си личи елементарната и повърхностна злобичка. Какво да ти кажа на това

Мен повече ме вълнува какво стана с момичето.

елементарната и повърхностна злобичка хахаха споко Ladi просто се забавлявам а с момичето просто не се занимавам повече сега сме си просто приятели така е и по добре

Град
    Варна
    Поздравления. Най-удачния вариант.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове