Тъй, да се включа и аз в импровизираната ви дискусия и да отговоря на няколко въпроса поставени от потребителите.

Драги ми авторе - това че си опериран от чувство за хуимор си е твой личен проблем. Не прехвърляй вината у другите, затова че не можеш да общуваш качествено и ползвотворно. Точно Марина с нищо не те е обидила.

Опериран си и от интелигентност иначе нямаше да пускаш толкова дебилна тема, или поне нямаше да е толкова неграмотно и идиотски обяснена.

Ако имаш навършени 8 години нямаш никакво оправдание и извинение да не пишеш грамотно на български. Да добавя - навсякъде. На въпроса защо - няма да ти отговоря. А ако нямаш 8 навършени - връщай се обратно в 1 клас.

Относно проблемите ти - много са, ама наистина много. Това което си споделил е просто външно проявление на душевния ти хаос. Факта че се засягаш от съвсем невинни реплики пък е проявление на малкия ти опит(или липса на такъв изобщо) при общуването с хора. Неадекватния ти проблем пък е следствие от неопитността ти в контакти с момичета и неразбирането на отношенията момче-момиче. Пускането на тема и обясняването на проблема по идиотски начин е признак на ограничения ти словесен речник както и нисък коефициент на интелигентност. Неграмотно написаното пък е проявление на ниската ти езикова култура.

Викаш един е проблема, а

До потребителките които попитаха "Защо той е виновен?"

Защото има една приказка - "Не е луд, тозикойто яде баницата,а тоя дето му я дава." В нашиа случай автора се бута между шамарите, а щом е така нашата девойка що да не се възползва малко от предоставената възможност. Аванта никога не се отказва.

Драги ми авторе - преразгледай си поста, след това пусни един пак толкова неграмотно написан по адрес на майка ми и евентуално на майката на Марина. Така просто ще покажеш че всичко написано до тук е вярно.

И не забравяй - По добре да си мълчиш и да мсилим че си тъп, отколкото да си отвориш устата и да изчезнат всякакви съмнения.

GL&HF