- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс историйка
ако може разкажете някоя ваша секс историйка или си изфантазирайте нещо. плс. темата е за ... ддз. абе просто разкажете някоя своя историйка.
браат, влез в изповедите, забравих как беше сайта, там има такива чикийодокарващи историйки, че направо ще ти се пръсне мехура
A защо не направим темата интересна - всеки има право на 1 изречение и продължава историятаЩе стане супер интересно.
Ето, започвам - "Зелена светлина да ги лижа и двете докато ми лапат, шампанско до ваната, много, многооо пяна, от пухкавата, но как така се озовах с тези прекрасни лезбийки - и досега не помня!" Хайде, вие сте :P
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
"Ние сме Марина и Ася, приятно ни е!" - отговориха двете в един глас, все едно го бяха тренирали от малки.
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
"А бе Миме, той Пешо се казва, днеска във фейсбуука ми излезе късметче " Пешо те желае!", можеш ли да си представиш???"
-Кой чука в този късен час?-казах аз.
-Аз чукам.-каза Атанас.
-Не я чукай, това е любовта на Спас!
-Ще я чукам, ще я чукам още час.
...а Спас, това бях аз![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
По израженията им съдих ,че са готови на дълга и страсна вечер с много забавление.Първоначално написано от maistorluk
Но се сетих че нямам презарвативи а и нямах пари .Първоначално написано от anichka12345678
Приличаха на от калъп извадени хищни спермоядни гадинки - едната с рокличка, която нежно открива извивките й, а другата - с бюстие, без сутиен, с перфектни стегнати цицки и прашка над поличката.