.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Град
    във филма ..

Проблем с Modern Warfare 2

та такаа.. проблема ми е че от време на време компютъра ми се рестартира сам докато играя.. стигна до някъде и след това хоп.. мисията от началоо.. стигнах пък до една мисия (мисията след изтрелването на ракетата) стигам до 1 място, където трябва да се скрия в 1 къщурка (the U.S Army почват да плямпат) и ми се рестартира компютъра.. е какво да правя сега? някой да има идея защо става така? играх една мисия 3-4 пъти по 30 мин. и повече .. видях някви коментари, че било от настройките за графиката "extra,high" за това било забивало.. LOOLzz. Някой ако има подобен проблем или знае как да го оправя.... мммммм да ш*бне един пост

Who's next!

Sas windows 7 sam i nqmam oshte flex type sry za English Bulgariana

1.Vij kogato poigraesh malko dali zagravq ! Ako zagravq go prati na tozi koito si go kupil i ako ima garanciq da go opravq shtot posle trea da plashtash za ohlajdane a te ne sa evtini osobenno hubavite (2.roto e po vqrno mai4e )
    2.Shom napravo izklu4va tova e zahranvane idi da ti go smenqt s 400W to sq ti e 250W nali ? Ako ti e 400W otidi i vij trea problema da e ot nego!

I pak se izvinqvam za latinicata !

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Загрява.

Намали малко графиката.

Град
    във филма ..
    Амии.. не е от това, че загрява(не загрява). Играл съм и игри, които са "по-мощни" от тази и не съм имал такива проблеми до сега

Who's next!

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    драйвъри...на мен на warcraft ми се ресва и кат сменя драйверите се оправя г/д (пробвай тез от пс на диска дет са)

Град
    във филма ..
    не е и от драйверите.. мисля че все пак е нещо от играта .. ба ли го

Who's next!

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    не е от играта...

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Цитирай Първоначално написано от Force_bladeR
    Амии.. не е от това, че загрява(не загрява). Играл съм и игри, които са "по-мощни" от тази и не съм имал такива проблеми до сега
    Играта има ужасно сложна физика, намали графиката и ще се оправи.

Град
    във филма ..
    намалих графиката до Normal, но пак ми се ресва компютъра от кво ли може да е..

Who's next!

Цитирай Първоначално написано от asp1r1n94
    драйвъри...на мен на warcraft ми се ресва и кат сменя драйверите се оправя г/д (пробвай тез от пс на диска дет са)
    моляте не пиши тук,елементарна представа си нямаш

графичната ти карта,се бъгва,слаба ти е,най-вероятно ати радеон,или стараверсия на нвидия,намали простата графика,по мощни игри,тва ти е крайзис на макс,тъй че земи намали графиката,ако не деинстал..

www.bg-pro-gaming.com/forum щи кажат поече
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Град
    във филма ..
    не смятам, че е от картата.. ATI Radeon HD 4850 1024MB 256bit DDR3

Who's next!

Град
    bs™
    слабо захранване?

не смятам, че е от картата.. ATI Radeon HD 4850 1024MB 256bit DDR3
    някоя от частите ти фейлва..
    ## Системни изисквания :

Минимални изисквания:

Processor: Intel Pentium 4 3.2 GHz / AMD Athlon 64 3200+

RAM: 1 GB

Video card: 256 MB (NVIDIA GeForce 6600GT / ATI Radeon 1600XT)

HDD: 12 GB
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Град
    във филма ..
    видеото вече го казах.. RAM: 2 GB, CPU: AMD Phenom 2.3GHz (triple core) = 6.9Ghz общо..
    покривам по 2 пъти+ изискванията.. захранването ми е добро както казах това е първата игра на която ми става така

Who's next!

Град
    bs™
    къф ти е уиндоуса? ако е XP сложи SP3...

видеото вече го казах.. RAM: 2 GB, CPU: AMD Phenom 2.3GHz (triple core) = 6.9Ghz общо..
    покривам по 2 пъти+ изискванията.. захранването ми е добро както казах това е първата игра на която ми става така

пич,от картата е,няма кво друго...
    задник съм.

Град
    bs™
    Цитирай Първоначално написано от kidwestern

как ще е от картата, като мойта е по-слаба, и играя без проблем?

Цитирай Първоначално написано от LittleDude
    Цитирай Първоначално написано от kidwestern

как ще е от картата, като мойта е по-слаба, и играя без проблем?
    добре,от си ди рома е
    задник съм.

Град
    във филма ..
    XP SP3 e Windows-a.. kidwestern нали казах 2-3 пъти, че до сега НЕ съм имал такива проблеми и 100% не е от картата...

Who's next!

XP SP3 e Windows-a.. kidwestern нали казах 2-3 пъти, че до сега НЕ съм имал такива проблеми и 100% не е от картата...
    добре кажи ми коя друга част при недостатък причинява рестартиране на компютъра?

казах ти и аз че е от cd-рома..
    задник съм.

Голям фен Аватара на play23
    Процесора не се смята така, ама няма значение, стига ти. Най-голямо значение оказват(за игрите) РАМ паметта и видео картата, там трябва да е проблема. Иначе котлоните много загряват, следващия път вземи Интел

Голям фен
    Град
    Варна
    Тоя втория коментар направо избива на смях.Как ще му е 250 вата захранването то ако беше толкова той изобщо нямаше да може да вкл. играта щото и компа му щеше да е около 900-1000 мхз.С толкова захранване са компове преди 10 години и повече.
    КОй риалийз си изтеглил от замунда или от каде то си теглил там.Изтегли някой друг риалийз и пробвай с него, примерно този -- Call.of.Duty.Modern.Warfare.2.PROPER-SKIDROW от замунда. Аз съм с него и играта при мен върви всичко на макс без проблеми.Дори вече я и превъртях.
    НО аз съм с интел Core 2 DUo 8200 , Zotac 8800GT AMP! и 550 вата захранване и Windows XP SP3.
    АКо нестане с другия риалийз пробвай друг win.
    Апък може и захранването или Видеото да се претоварват и затова да става така щом казваш че през 30 мин го прави.
    Инсталирай си Everest и следи с тази програмка температурите на видео картата и процесора.

Голям фен Аватара на play23
    Изтеглих SKIDROW версията и нямам проблеми, вече я превъртях и ми вървеше на макс, макар че съм с Интел 3.2 едноядрен и ge force 7300gt 256mb

Цитирай Първоначално написано от play23
    Изтеглих SKIDROW версията и нямам проблеми, вече я превъртях и ми вървеше на макс, макар че съм с Интел 3.2 едноядрен и ge force 7300gt 256mb
    И аз от риалийз на SKIDROW съм доволен - играта си върви на "high" настройки с около 35 кадъра в секунда и е с уникално красива графика! Машината е Athlon x2 (в подписа ми)- 5200+ (2х2700Mhz), GF 9600GT (512MB GDDR3 256 bit), 2x2GB рам DDR2 (dual channel) 800MHz, Операционна система Win - 7

Град
    във филма ..
    Цитирай Първоначално написано от play23
    Процесора не се смята така, ама няма значение, стига ти. Най-голямо значение оказват(за игрите) РАМ паметта и видео картата, там трябва да е проблема. Иначе котлоните много загряват, следващия път вземи Интел
    Phenom, не Athlon..

релийза ми е на SKIDROW..

Who's next!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си