.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Град
    Германия

любовта-слуга или господар

Въпросът ми е,според вас вие ли избирате в кой да се влюбите или любовта просто се случва.Или иначе казано-вие ли владеете любовта или тя вас.Може ли да се влюбите в човек който не сте харесвали.Случвало ли ви е да се влюбите в една личност и да правите всичко възможно да се самоубедите,че това не е любов и,че не сте влюбени,ама просто да не се получава.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Любовта не пита Мисля 4е тя ни намира.Слу4вало ми се е да си харесам някого и да се опитвам да се обедя 4е не не е така,защото знам 4е не сме за един за друг...

Случвало ми се е да искам момиче което попринцип непонасям. Това какво ти говори? За щастие тя ме понасяше.

Не можеш сам да избереш в кого да се влюбиш, просто любовта е спонтанна и или я има, или я няма. И мисля, че няма начин когато се влюбиш в някой да се убеждаваш, че той не е за теб, и че не е така, поне не ми се е случвало. Сигурно за това и не вярвам, защото не мога да си обясня как, когато обичаш някого ще проумяваш такива неща, че не е подходящ... За мен двете неща се самоизключват...но може и да греша разбира се!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    съдбата решава всичко
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    естествено че аз си избирам.

Това, че любовта не пита са пълни глупости, защото за да се влюбиш, или да харесаш някг, то той трябва да покрива(или препокрива) дадени черти, които търиш в хората. А щом ти ги търсиш, значи ти си избираш.

Хората, които си мислят, че е неочаквано просто не познават себе си.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Приятелят ми е пълната противоположност на това,което търсех.
    Изводите,можете да си ги направите сами.

Град
    somewhere over the rainbow
    Не знам дали пита,или не пита.Знам,че има един миг в който избираш дали да се предадеш на изкушението или да устоиш.Никаква съдба и щуротии-хората се избират едни-други в зависимост от това колко е силно привличането между тях и дали ще му се отдадат.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Някога си мислех, че мога да избирам дали да се влюбя, или не, но отдавна вече не съм сигурна... По-скоро любовта не пита, но това е най-хубавото при нея! Не знаеш кога ще те тресне.
    На мнение съм, че с достатъчно воля всеки може да контролира чувствата си, но не можеш да се отървеш от тях. Просто ги има.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Ботевград
    всеки сам си избира..ако не искаш да си с определен човек няма да си с него и точка..който търси намира..номера е само да опознаеш човека и сичко е ОК
    !!! скайп : brutal.lady
    - - капка любов.. цяло сърце!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...

Re: любовта-слуга или господар

Цитирай Първоначално написано от thoronaro
    Случвало ли ви е да се влюбите в една личност и да правите всичко възможно да се самоубедите,че това не е любов и,че не сте влюбени,ама просто да не се получава.
    В момента ми се случва.
    О,прекрасно чувство
    Брях,брях

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Случвало ми се е да се опитвам да се убедя че съм влюбена в някого хахах
    Иначе и аз мисля като муунлайт шадоу. Всеки може да избере дали да се поддаде на чувствата си но не можеш да контролираш това което изпитваш.
    Освен това мисля че хората се намират. Независимо къде, как, дали го искат, дали е подходящ момента.. Те просто се намират.

Мега фен Аватара на Hilary_
    По - скоро ме владее .. но относно това дали е било в точния .. хмм разбирам след време .. не че съм имала много момчета, в които съм била влюбена де .. За сега имам едно разочарование .. а в момента една приказка ..

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Любовта не пита Мисля 4е тя ни намира.Слу4вало ми се е да си харесам някого и да се опитвам да се обедя 4е не не е така,защото знам 4е не сме за един за друг...
    точно.....най-лошо е когато хем знаеш,че си влюбен в най-неподходящия човек,хем не можеш да си го избиеш от главата..в такъв случай вече започваш да си контролираш чувствата,защото ако те теб те контролират става страшничко

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Оф,аз от нищото се влюбваХ. Така, че не мога да определя дали се случва или съм я търсила целенасочено. Може би по малко и от двете. Не съм се насилвала да обичам, но съм правила нещо нещата да се случат,а не съм чакала на произвола на съдбата. Ако не бях си размърдала д-то, изобщо нямаше да започнем някаква връзка с моя човек. Той не искаше. Смяташе, че си е само достатъчен. А, убеди този човек,че да сте двама е по-хубаво. Бая се озорих

Влюбвала съм се в човек, който първоначално не ме е привличал. Много силно и много опустошително. Година ми трябваше да се съвзема напълно, а всичко беше кратко. Как се случи - не знам. Просто изведнъж ме лопна по главата и както го "мразех" вчера, така днес не можех да си кажа буквата от любов.
    Беше отдавна. Бях наивна и млада.
    Случвало ми се е да се чудя дали това е влюбване или просто увлечение. А иначе преди се мъчех да се "влюбя" в 1 момче, но късно...вече бях много влюбена в моето момче и заради несигурността си разбих 1 сърце. На сила не се получава. Или го чувстваш или не. Влюването. Виж, любовта може да се култивира.

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    по-скоро аз си избирам
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Любовта връхлита и не пита ... хаха

Имаше едно момиче с което само се карахме и обиждахме.Тя дори заплашваше,че ще викне някой да ме набие.После се влюбихме и имахме уникална връзка.Човек найстина не избира в кого да се влюби.Любовта или я има или не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си