.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Приятелство или любов?

Здравейте,нва съм тук,но имам проблемче Та има едно момче,с което ходя на немскси,в едно дакскало сме и даже стаите ни са една до друга...познаваме се от 2 години...Седим заедно по немски в алианса,ходим си заедно,но в даскало нито се поздравяваме,нито нищо...той е с една година по-голям от мен.Незнам обаче дали иска да си останем само приятели или нещо повече... Аз много го харесвам,но ...Ами ако може съвет как да постъпя...да си останем приятели или да му кажа,че ги харесвам с риск да изгубя приятелството ни?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    В какво се изразява вашето "приятелство", освен че седите заедно на алианса и се прибирате заедно?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Еми...говорим си по скайп,там си проказваме,много пъти ми е услужвал (не с моливче или с химикалка,а с по-важни неща...) Заради него съм правила много жертви и тн...Ми не мога да опиша нашето приятелство ,но има такова...сигурна съм !Не се изразих правилно в първия си пост

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ъъъъм толкова добри приятели сте, че не се поздравявате? Лелеееееееее чиста любов

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Ти сама реши какво искаш..Или да си останете приятели - или вземаш риска и му казваш,че го харесваш..

А щом сте добри приятели - защо не се поздравявате ? Само това не разбрах!![/b]
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Еми в даскало ...До преди година все си казвахме здрасри,но от тази...незнам защо...Ако се видим случайно да,но в даскало не...От части искам да рискувам,но ...

Град
    София
    Намекни му по някакъв начин за чувствата си и проследи начина му на реагиране.Ако не е добър ,не прави втори опит
    'cause now I know
    It's not so far
    To where I go
    The hardest part
    Is inside me
    I need
    To just be.... (*)

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    6том не та поздравява в даскало сама може6 си направи6 изводите...пък и нито сте приятели нито не6то за него си само съу4ени4ка

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Действай няма какво да губиш

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Аз бих рискувала...
    Давай жено,ти си мъж
    Брях,брях

И аз си мисля,че трябва да рискуваш... все пак може пък нещо да се получи.. \/ ама не му казвай напrаво ами почакай като `намекнеш` да видиш rеакция и тн...

Супер фен
    Бла бла бла.. търсиш отговора на грешното място. Той се крие вътре в теб ! Само това ще ти кажа.

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Ми кажи му,че го харесваш.
    Апък и наистина няма какво да губиш..като гледам не сте кой знае какви приятели.

Егати приятелството брато
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

ни 1то , ни другото!
    I don`t care .. ;] ..

Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Аз бих рискувала...
    Давай жено,ти си мъж
    с мустачки и солидна брада....

не си заслужава.. той те няма за нищо повече от момичето до което седи и те поздравява от време на врееме.. от учтивост ; )
    — Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.

Не ме разбирате...приятели сме си, просто в училище всеки води свой живот...Той си общува с хора от неговият клас,аз с хора от моят клас...Пишем си по скайп често...Просто незнам какво да правя...

Град
    Знам ли и аз,майна
    Цитирай Първоначално написано от sunny22
    Не ме разбирате...приятели сме си, просто в училище всеки води свой живот...Той си общува с хора от неговият клас,аз с хора от моят клас...Пишем си по скайп често...Просто незнам какво да правя...
    присади си мозък,явно тоя не бачка,майна

Мерси на всички ,които помогнаха,а на друготе искам да кажа,че не ми се пише надълго,защо го смятам за фр... Не е само това,че си ходим заедно и тези,които изброих...Познавам го добре!

Ми днеска една фр ще му пише в скайп ще му каже,че аз го хар. пък ще видим

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sunny22
    Ми днеска една фр ще му пише в скайп ще му каже,че аз го хар. пък ще видим
    Първо - тъпо е да караш приятелка да му казва .. ти си го харесваш , що пък да не му кажеш .. няя те изяде ..
    и Второ - тъпо е по скайп .. тоя ви/ни развали всичките братче ..
    уста нямаш ли .. според мен най-добре ще е ти да му кажеш и то лично .. тъкмо ще видиш както трябва реакцията .. пък да става квото ще ..

Град
    Валхала
    Хаха френка по скайп.I SENSE 13-YEAR OLDS IN HEEEREEE

FUNKYZEIT!!!!

Мен ако питаш това не е кой знае какво приятелство, по-скоро само познанство По-добре не прави нито едно от двете докато не си сигурна има ли те въобще за приятелка или за нещо друго
    .. само болката е истинска ..

Аз мисля, че това, че не се поздравявате, не означава, че не те харесва, още по-малко пък, че не сте приятели. Започнеш ли ти да му казваш "здрасти", и той ще ти казва "здрасти"! Хубаво е, че си пишете в скайп и ходите заедно на немски, ама не е достатъчно. Мисля, че трябва да направиш нещо, за да почнете да си общувате и в даскало, щото скайп е скапана работа... И каквото и да правиш, недей да караш приятелките си да му казват, че го харесваш!!! Твоят човек откъде може да знае, че не го бъзикат?! Успех и много ти здраве!

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Аз бих рискувала...
    Давай жено,ти си мъж
    +
    въпрос: що ТИ не го поздравяваш в даскалото като сте, без уста ли си викаш здрасти и си продължаваш по коридора, кфо толкова?!

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си