- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелство или любов?
Здравейте,нва съм тук,но имам проблемчеТа има едно момче,с което ходя на немскси,в едно дакскало сме и даже стаите ни са една до друга...познаваме се от 2 години...Седим заедно по немски в алианса,ходим си заедно,но в даскало нито се поздравяваме,нито нищо...той е с една година по-голям от мен.Незнам обаче дали иска да си останем само приятели или нещо повече...
Аз много го харесвам,но ...Ами ако може съвет как да постъпя...да си останем приятели или да му кажа,че ги харесвам с риск да изгубя приятелството ни?
В какво се изразява вашето "приятелство", освен че седите заедно на алианса и се прибирате заедно?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Еми...говорим си по скайп,там си проказваме,много пъти ми е услужвал (не с моливче или с химикалка,а с по-важни неща...) Заради него съм правила много жертви и тн...Ми не мога да опиша нашето приятелство ,но има такова...сигурна съм !Не се изразих правилно в първия си пост![]()
Ъъъъм толкова добри приятели сте, че не се поздравявате?Лелеееееееее чиста любов
![]()
Ти сама реши какво искаш..Или да си останете приятели - или вземаш риска и му казваш,че го харесваш..![]()
А щом сте добри приятели - защо не се поздравявате ? Само това не разбрах!![/b]
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Еми в даскало ...До преди година все си казвахме здрасри,но от тази...незнам защо...Ако се видим случайно да,но в даскало не...От части искам да рискувам,но ...
Намекни му по някакъв начин за чувствата си и проследи начина му на реагиране.Ако не е добър ,не прави втори опит![]()
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
6том не та поздравява в даскало сама може6 си направи6 изводите...пък и нито сте приятели нито не6то за него си само съу4ени4ка
Действай няма какво да губиш![]()
--------------------------------------------------------
Аз бих рискувала...
Давай жено,ти си мъж![]()
Брях,брях
И аз си мисля,че трябва да рискуваш... все пак може пък нещо да се получи..\
/ ама не му казвай напrаво ами почакай като `намекнеш` да видиш rеакция и тн...
![]()
Бла бла бла.. търсиш отговора на грешното място. Той се крие вътре в теб ! Само това ще ти кажа.
Ми кажи му,че го харесваш.
Апък и наистина няма какво да губиш..като гледам не сте кой знае какви приятели.
Егати приятелството брато![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
с мустачки и солидна брада....Първоначално написано от Zarity
![]()
не си заслужава.. той те няма за нищо повече от момичето до което седи и те поздравява от време на врееме.. от учтивост ; )
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.
Не ме разбирате...приятели сме си, просто в училище всеки води свой живот...Той си общува с хора от неговият клас,аз с хора от моят клас...Пишем си по скайп често...Просто незнам какво да правя...![]()
присади си мозък,явно тоя не бачка,майнаПървоначално написано от sunny22
![]()
Мерси на всички ,които помогнаха,а на друготе искам да кажа,че не ми се пише надълго,защо го смятам за фр... Не е само това,че си ходим заедно и тези,които изброих...Познавам го добре!![]()
Ми днеска една фр ще му пише в скайп ще му каже,че аз го хар. пък ще видим![]()
Първо - тъпо е да караш приятелка да му казва .. ти си го харесваш , що пък да не му кажеш .. няя те изяде ..Първоначално написано от sunny22
и Второ - тъпо е по скайп .. тоя ви/ни развали всичките братче ..
уста нямаш ли .. според мен най-добре ще е ти да му кажеш и то лично .. тъкмо ще видиш както трябва реакцията .. пък да става квото ще ..
Мен ако питаш това не е кой знае какво приятелство, по-скоро само познанствоПо-добре не прави нито едно от двете докато не си сигурна има ли те въобще за приятелка или за нещо друго
![]()
.. само болката е истинска ..
Аз мисля, че това, че не се поздравявате, не означава, че не те харесва, още по-малко пък, че не сте приятели. Започнеш ли ти да му казваш "здрасти", и той ще ти казва "здрасти"! Хубаво е, че си пишете в скайп и ходите заедно на немски, ама не е достатъчно. Мисля, че трябва да направиш нещо, за да почнете да си общувате и в даскало, щото скайп е скапана работа... И каквото и да правиш, недей да караш приятелките си да му казват, че го харесваш!!! Твоят човек откъде може да знае, че не го бъзикат?! Успех и много ти здраве!