.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    кажи му за чувствата си и каквото стане
    If the life is pushing you down RISE UP and keep on going!

Абстрахирам се от това за поздравяването и т.н. Смятам, че при добро желание приятелството ви би могло да не пострада. В началото ще ви е малко неудобно, но не виждам никакви спънки за по нататък.

според мен трябва да му кажеш.... рискувай... нищо не губиш.. ако ти е толкова добър приятел дори и да му кажеш той няма да промени мнението си за теб :P

Понеже има постове от рода нито едното нито другото ще е опитам да се изразя по-добре
    Значи харесвам си едно момче.Той е с една година по-голям от мен.Познаваме се оот 2 години и сме си приятели.Споменавам,че освен в даскало се виждаме и когато двамата ходим на курсове по немски.До тук би трябвало да ви е станало ясно,че сме си добри приятели.Обаче от началото на тази година аз искам да сме нещо повече от приятели,но никога не сме сами...или като се връщаме заедно има още от компанията,а в училище няма как всеки си живее своя живот... Всички ми казват дръпни го настрани и му кажа просто "Харесвам те!" ама не е толкова просто... Не знам...Държи се мило с мен...По скайп смятам,че е супер тъпо...Питали са ни дали сме нещо повече от приятели,но винаги сме отговааряли ,че сме си само приятели...Ня мам си на идея какво да правя

Цитирай Първоначално написано от sunny22
    Понеже има постове от рода нито едното нито другото ще е опитам да се изразя по-добре
    Значи харесвам си едно момче.Той е с една година по-голям от мен.Познаваме се оот 2 години и сме си приятели.Споменавам,че освен в даскало се виждаме и когато двамата ходим на курсове по немски.До тук би трябвало да ви е станало ясно,че сме си добри приятели.Обаче от началото на тази година аз искам да сме нещо повече от приятели,но никога не сме сами...или като се връщаме заедно има още от компанията,а в училище няма как всеки си живее своя живот... Всички ми казват дръпни го настрани и му кажа просто "Харесвам те!" ама не е толкова просто... Не знам...Държи се мило с мен...По скайп смятам,че е супер тъпо...Питали са ни дали сме нещо повече от приятели,но винаги сме отговааряли ,че сме си само приятели...Ня мам си на идея какво да правя
    Кажи му по скайп че искаш да го питаш нещо ама не става в чата защото е важно...
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Ми незнам..ще се видим чак другата година...Той заминава на почивка и дотогава незнам дали ще се реша в даскало няма да стане 100% или след това,защото той е с компания както и аз и ще ни скъсат от базици после

А не той е на скайп ако не се реша в близкия половин час...Май ще му го напиша просто така...ХАресвам те и толкоз пък да става каквто става

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ако му го изтресеш просто така вероятността да каже "ок" или нещо от сорта е много голяма. И после пак ще има сълзливатема.

Ама нищо де - човек се учи от грешките. Било то свои или чужди

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

А не той е на скайп ако не се реша в близкия половин час...Май ще му го напиша просто така...ХАресвам те и толкоз пък да става каквто става
    Ами... недей по скайп. В никакъв случай! Тоя тъп чат ще ви преeбе живота бе хора Щом искаш пробвай с смс.. пак е по-добре....
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Разбрах,че ни остава около месец и после ще се подминаваме като непознати...След месец той се отписва от алианса и няма да можем да си говорим на връшане...ще се поздравяваме и толкоз в даскалото... Днес моят и неговият клас се бихме в снега и беше супер яко,но само си поприказвахме за няколко минути...незнам вече,харесва ли и той.След ваканцията ще му кажа,но до тогава...

Вчера ми написах СМС ,в който му казах,че го хар,но до днес нищо...гледам в импулса ми е разглеждал профила(попринцип не го прави)Супер объркана съм..няма как да се видим...

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Кажи му 4е го харесва6 мом4етата не са като моми4етата ако и кажат и тя не го харесва веднага да се цупят

Цитирай Първоначално написано от awerw
    Кажи му 4е го харесва6 мом4етата не са като моми4етата ако и кажат и тя не го харесва веднага да се цупят
    Ми казах му и нищо...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от ManiaSpiritY
    Намекни му по някакъв начин за чувствата си и проследи начина му на реагиране.Ако не е добър ,не прави втори опит
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Винаги, винаги, винаги съм предпочитала приятелството пред 'обвързването'. (:
    От гледна точка на времетраеност на 'връзката', приятелството е по-дълготрайно и може да съществува дори когато се появи някоя странична Любов.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    In your dreams..
    ПРИЯТЕЛСТВО!Момчета идват и си отиват а приятелките остават завинаги !!
    Всичко ,което виждам-си ти!
    Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят..

късно... е видяхме се днес...като обичайно си казахме просто здрасти и нито дума след това...повтарям си,че не си заслужава,но мн. го харесвам... Иначе вчера се засякохме,но бях с едни момчета от моят клас и нз какво си е помослил... А и днеска ме снимаха с един френд как сме заедно,защото нещо му показвах и айде сложиха няколко сърчица и цялото даскало я има снимката,а е все ме набеждават,че си го харесвам ,а сме просто фр... Супер объркано стана...Вече нз какво да правя...

Леле, не се поздравявате, пък сте били приятели! Нямам думи.

Re: Приятелство или любов?

Здравейте,нва съм тук,но имам проблемче Та има едно момче,с което ходя на немскси,в едно дакскало сме и даже стаите ни са една до друга...познаваме се от 2 години...Седим заедно по немски в алианса,ходим си заедно,но в даскало нито се поздравяваме,нито нищо...той е с една година по-голям от мен.Незнам обаче дали иска да си останем само приятели или нещо повече... Аз много го харесвам,но ...Ами ако може съвет как да постъпя...да си останем приятели или да му кажа,че ги харесвам с риск да изгубя приятелството ни?
    Не си казвате здрасти и ти искаш да му кажеш, че го харесваш?
    Не го прави

Мисля, че трябва да започнеш да го поздравяваш - споко, няма да те подмине. 2 години не са малко.

На колко сте?
    hating you makes me all warm inside : )

Re: Приятелство или любов?

Цитирай Първоначално написано от ThedramaQueen
    Здравейте,нва съм тук,но имам проблемче Та има едно момче,с което ходя на немскси,в едно дакскало сме и даже стаите ни са една до друга...познаваме се от 2 години...Седим заедно по немски в алианса,ходим си заедно,но в даскало нито се поздравяваме,нито нищо...той е с една година по-голям от мен.Незнам обаче дали иска да си останем само приятели или нещо повече... Аз много го харесвам,но ...Ами ако може съвет как да постъпя...да си останем приятели или да му кажа,че ги харесвам с риск да изгубя приятелството ни?
    Не си казвате здрасти и ти искаш да му кажеш, че го харесваш?
    Не го прави

Мисля, че трябва да започнеш да го поздравяваш - споко, няма да те подмине. 2 години не са малко.

На колко сте?
    Късно.... така или иначе още месец и няма да се виждаме освен в даскал където така или иначе се правим на непознати...

emii macko slu6ai kvo napravi tva koeto ti kazva surceto no po dobre mu kaji istinata dorim i da zagubi6 priqtelstvoto vi no pone 6te znae istinata
    ........................

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си