.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Повече от фен

Запознанство в..

Как мога да сваля момиче в дискотека..? В петък мисля да ходя на диско, а си нямам приятелка и мисля тогава да пробвам, но незнам как.

Покани я да денсате, почерпи я бира или там квот пие..... С предложенията може да ми е проличало, че съм още лапе, което не ходи по дискотеки
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

"Здравей, от ей там ми изглеждаше сладка и за това ... здравей" И без повече комплименти, поне трябва да си ги заслужи

Повече от фен
    Покани я да денсате, почерпи я бира или там квот пие..... Very Happy С предложенията може да ми е проличало, че съм още лапе, което не ходи по дискотеки.
    Аз съм на 17 но не ходя на дискотеки незнам защо. Сигурно щото компанията не ходи.

--

Цитирай Първоначално написано от fc
    "Здравей, от ей там ми изглеждаше сладка и за това ... здравей" И без повече комплименти, поне трябва да си ги заслужи
    Мерси, но ако може още 2 - 3 редчета комплименти ще си златен/златна

--------------------------
    други

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от BloomF
    Покани я да денсате, почерпи я бира или там квот пие..... С предложенията може да ми е проличало, че съм още лапе, което не ходи по дискотеки
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Човеко, комплименти не ти трябват. Тя трябва да си заслужи.

Как да я свалиш - бъди забавен и интересен. Но не клоун. И као начало - бъди трезвен. А и има важна тема, но кой да чете.

Успех!

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Просто бъди себеси !
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от BiboW
    Покани я да денсате, почерпи я бира или там квот пие..... Very Happy С предложенията може да ми е проличало, че съм още лапе, което не ходи по дискотеки.
    Аз съм на 17 но не ходя на дискотеки незнам защо. Сигурно щото компанията не ходи.

--

2-3 фермана с комплименти не искаш ли? отиваш при нея, падаш на колене, вадиш свитъка и почваш да рецитираш.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Цитирай Първоначално написано от BiboW

--

--------------------------
    други
    Пич почвай да ходиш, аз съм на 13 и ходя пък ти на 17 не. Малко е смешно. Аз оня ден отидох 18:30 часа и в 20:00 останах сам и ко ми пука. Няма значение дали си с приятелите си или не.

пхахах кво се прайш на оборотен бе, dakata.. ясна ми е на мене ваща дечкотека от 6 и 30..
    отиваш при някоя мацка дето ти е хванала окото и я заговаряш,запознавате се.. като идеш при нея можеш да кажеш баналното,но и винаги проработващо.. "ти не учиш ли еди къде си.. " ако каже не.. кажи че явно си се препознал,но нищо не губите ако се запознаете.. ако пък по някаква случайност си налучкал кажи.. "а, ето от къде си ми позната" и после се запознай с нея и така ; )
    — Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.

anonymous546178
    Guest
    Пич почвай да ходиш, аз съм на 13 и ходя пък ти на 17 не. Малко е смешно. Аз оня ден отидох 18:30 часа и в 20:00 останах сам и ко ми пука. Няма значение дали си с приятелите си или не.
    Това че си на 13 и се влачиш по дискотеките, не те прави пич. Гаааати тъпото племе, некви пишлемета на по 12-13 станали големите гъзета. Ае нема да говоря повече щото ще почвам да те меля за подписа и дрешките ти.

По темата, ако не си ходил на дискотека досега и се пробваш да се държиш "естествено" ще се провалиш много грубо. Повечето съвети тук ще те забутат мн навътре. Бъди себе си!

Предложението на infatuation e много яко и подкрепям с две ръце...Изглежда непринудено и естествено..

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Заговори я .. сваляй я, но не бъди нахален.. направи и някой комплимент, танцувайте..

чукайте се )
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Град
    Милано
    Цитирай Първоначално написано от PsychologicalDisorder
    чукайте се )
    В тоалетните

може и на бара. :Р
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Град
    Милано
    Е за бара не знам, по принцип знам, че тоалетните са актуални за снимки и бързи раути ..

ще те снимам, аре направи ми джуки

Град
    Милано

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Намерих ти камиончето в пясъчника.
    Станислава

Повече от фен
    Мерси на всички.

Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Човеко, комплименти не ти трябват. Тя трябва да си заслужи.

Как да я свалиш - бъди забавен и интересен. Но не клоун. И као начало - бъди трезвен. А и има важна тема, но кой да чете.

Успех!
    Абсолютно съм съгласа!
    Не ставай банален с комплименти,както valdesbg каза "бъди забавен и интересен,но не клоун" и още нещо НЕ се прави на интересен! Успех!
    :P

Супер фен
    Като ти гледам аватара, май се досещам що нямаш

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Като ти гледам аватара, май се досещам що нямаш
    Що нямам?

Голям фен
    Всяко нормално момиче в дискотека няма да те отрази.. идва ли са хубави момчета да ми досаждат, не мисля, че там е най-подходящото място човек да си намери половинката, ако някой твой познат познава някой от нейната компания и така да се запознаете.. може, но непознат да отиде и да досажда.. абсурд. Няма да те отразят, освен ако момичето не е с ограничен умствен капацитет или е от бранша..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си