- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Запознанство в..
Нищо лошо не виждам сам да решиш да се запознаеш с някой/я не разчитай само на приятелите все пак става въпрос само за флирт и трябва да ти е забавноПървоначално написано от ArTanDra
.А относно към тебе ArTanDra кой ти избира приятелите нали ти сама си се запознала с тях да не вземе някой от семейството ти да тръгне да те запознава???
Аз приятелите ми да не съм ги търсила в дискотеките, докато си танцуват хората и да ги питам "Искаш ли да станем приятели" ?! Не виждам логиката, той говори да "свали" момиче в дискотека ..Първоначално написано от ivankooo
Щото си тъп чекиджия,кажи в коя дискотека ше ходиш да дойда да гледам сеирПървоначално написано от BiboW
![]()
Пич почвай да ходиш, аз съм на 13 и ходя пък ти на 17 не. Малко е смешно. Аз оня ден отидох 18:30 часа и в 20:00 останах сам и ко ми пука. Няма значение дали си с приятелите си или не.![]()
Малее колко сте смешни не е истина. Аз съм на 15, не ходя по дискотеки. Това значи че съм задръстена ли? Последния път отидох 5. клас с класа
И не, не мисля и да ходя в бъдещите 1-2-5-10 години :Д. Просто има различни хора в различни вкусове. И колкото и странно да ти звучи на някои хора не им харесва това. Въпреки че аз попринцип много обичам да танцувам.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Благоевград, MultiSpace. Нещо против?Първоначално написано от golqmumnik
баце, малък си още ама са щи кажа кво работи в дискотеките. заеби тия "кво да те черпя?" или "кааак сии?"
първо парата играе, затова ако имаш сепаре, поръчваш едно жони или квото има (може некой дом периньон във версай за 750так, ако имаш толкова), слагаш черние цайси да си затъмниш още повече ил иако не можеш да гледаш изпод вежди. слагаш ключовете от ферарито и поне 2 айфона на масата да се балансира, че да не се клати от баса на преслава. зимаш неколко маймуни със синджири и сядаш срещу дансинга централно, да се види че си тартора. заемаш поза "ти знаеш ли кой съм аз бе" и почва играта. те сами ще дойдат перхидролките, ама аз съм фен на църните.
като кажат "абе место има л иза нас", казваш 'има! да ми седнете на... сепарето" и избираш най-натоканата, щото калифорнията е двуместна. казваш и искаш ли ти покажем кончето, а после да ми пояздиш конския и си готов. водиш я в хотела (щото не требе да ти знае адреса де живееш) и я чукаш във всяка дупка до кръв.
на другата вечер пак така
ае и пши дали си се справил![]()
Е тва е, заеби всички други простотии!!Първоначално написано от assd
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
Съгласна съм, въпреки, че се имаш за лапе и тн си прав/аПървоначално написано от BloomF
![]()
Отиди при нея и я попитай дали иска да танцува с теб..Бъди мил...Опитай се да я очароваш с това което си![]()
![]()
Цветослав Радков
![]()
Бъди себе си : ) . . Има най-добър успех . .![]()
Значи човек скии ся.. Ще ти кажа как забих една студентка на 8-ми Дек. Значи беше много просто отиваш на диско ама. да има чалга. харесваш си мацка.. гледай да е свободна ... ако може да е с по-малко приятелки. Отиваш и почваш да денсаш до нея.. ама не много очевадно така.. полека лека.. се приближавай до нея.. без много думи.. ако може без никакви! Знаеш как е при чалгата ръцете ходят наляво на дясно... устните и те.. абе.. действията са по - важни.
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
НИКАКВИ КОМПЛИМЕНТИ!!! Всеки и прави комплименти, ако ти почнеш да я обсипваш с комплименти дали ще изпъкнеш от групата загубеняци?Първоначално написано от BiboW