- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Запознанство в..
Как мога да сваля момиче в дискотека..? В петък мисля да ходя на диско, а си нямам приятелка и мисля тогава да пробвам, но незнам как.
Покани я да денсате, почерпи я бира или там квот пие.....С предложенията може да ми е проличало, че съм още лапе, което не ходи по дискотеки
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
"Здравей, от ей там ми изглеждаше сладка и за това ... здравей" И без повече комплименти, поне трябва да си ги заслужи
Аз съм на 17 но не ходя на дискотекиПокани я да денсате, почерпи я бира или там квот пие..... Very Happy С предложенията може да ми е проличало, че съм още лапе, което не ходи по дискотеки.незнам защо. Сигурно щото компанията не ходи.
--
Мерси, но ако може още 2 - 3 редчета комплименти ще си златен/златнаПървоначално написано от fc
--------------------------
други
Първоначално написано от BloomF
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Човеко, комплименти не ти трябват. Тя трябва да си заслужи.
Как да я свалиш - бъди забавен и интересен. Но не клоун. И као начало - бъди трезвен. А и има важна тема, но кой да чете.
Успех!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Просто бъди себеси !
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
2-3 фермана с комплименти не искаш ли? отиваш при нея, падаш на колене, вадиш свитъка и почваш да рецитираш.Първоначално написано от BiboW
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Пич почвай да ходиш, аз съм на 13 и ходя пък ти на 17 не. Малко е смешно. Аз оня ден отидох 18:30 часа и в 20:00 останах сам и ко ми пука. Няма значение дали си с приятелите си или не.Първоначално написано от BiboW
пхахах кво се прайш на оборотен бе, dakata.. ясна ми е на мене ваща дечкотека от 6 и 30..
отиваш при някоя мацка дето ти е хванала окото и я заговаряш,запознавате се.. като идеш при нея можеш да кажеш баналното,но и винаги проработващо.. "ти не учиш ли еди къде си.. " ако каже не.. кажи че явно си се препознал,но нищо не губите ако се запознаете.. ако пък по някаква случайност си налучкал кажи.. "а, ето от къде си ми позната" и после се запознай с нея и така ; )
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.
Това че си на 13 и се влачиш по дискотеките, не те прави пич. Гаааати тъпото племе, некви пишлемета на по 12-13 станали големите гъзета. Ае нема да говоря повече щото ще почвам да те меля за подписа и дрешките ти.Пич почвай да ходиш, аз съм на 13 и ходя пък ти на 17 не. Малко е смешно. Аз оня ден отидох 18:30 часа и в 20:00 останах сам и ко ми пука. Няма значение дали си с приятелите си или не.
По темата, ако не си ходил на дискотека досега и се пробваш да се държиш "естествено" ще се провалиш много грубо. Повечето съвети тук ще те забутат мн навътре. Бъди себе си!
Предложението на infatuation e много яко и подкрепям с две ръце...Изглежда непринудено и естествено..![]()
Заговори я .. сваляй я, но не бъди нахален.. направи и някой комплимент, танцувайте..
чукайте се )
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
В тоалетнитеПървоначално написано от PsychologicalDisorder
![]()
![]()
може и на бара. :Р
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Е за бара не знам, по принцип знам, че тоалетните са актуални за снимки и бързи раути ..
ще те снимам, аре направи ми джуки![]()
Мерси на всички.![]()
Като ти гледам аватара, май се досещам що нямаш![]()
Що нямам?Първоначално написано от FromAutumToAshes
Всяко нормално момиче в дискотека няма да те отрази.. идва ли са хубави момчета да ми досаждат, не мисля, че там е най-подходящото място човек да си намери половинката, ако някой твой познат познава някой от нейната компания и така да се запознаете.. може, но непознат да отиде и да досажда.. абсурд. Няма да те отразят, освен ако момичето не е с ограничен умствен капацитет или е от бранша..